Makita lansează o nouă drujbă fără fir | Care sunt beneficiile unei astfel de drujbe

BUCURESTI - 6 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Makita a anunțat despre apariția uneia dintre cele mai bune drujbe cu lanț, fără fir, de 18V - XCU10. Aceasta poate tăia mai repede decât un fierăstrău cu gaz de 22cc.

Cea mai buna drujba

Cea mai buna drujba

Makita USA, Inc., liderul inovațiilor în tehnologia sculelor electrice fără fir și echipamentelor electrice pentru exterior, a lansat drujba cu lanț, fără fir, de 18V - XCU10. Este cea mai bună drujbă, deoarece este compactă, alimentată cu baterii, ideală pentru arboriști profesioniști și companiile de utilaje.

XCU10 dispune de un sistem de acționare directă cu motorul fără perii, cu rotorul exterior construit de Makita, care oferă o putere echivalentă cu a unui fierăstrău cu lanț de 22 cc. Folosind o baterie de 4,0 Ah, XCU10 poate face până la 150 de tăieturi într-un cadru 2x2. Pentru putere suplimentară, modul Torque Boost ajută fierăstrăul cu lanț să taie ramurile groase și dure.

Cea mai bună drujbă cu acumulator de la Makita este dotată cu caracteristici concepute pentru utilizare profesională. Bara de ghidare capturată și tensionarea laterală a lanțului oferă o operare și întreținere convenabile. Utilizatorii pot regla automat lubrifierea lanțului cu un rezervor mare de ulei. Orificiul mare de umplere cu ulei, cu fereastră, permite utilizatorului să adauge și să verifice cu ușurință nivelul uleiului din rezervor.

Drujbele dispun și de tehnologia Makita Extreme Protection (XPT™). XPT este o serie de etanșări integrate concepute pentru a elimina praful și apa pentru o durabilitate sporită. Produsele Makita echipate cu XPT sunt proiectate pentru o durabilitate sporită și o durată de viață mai lungă a sculei.

 

Beneficiile drujbelor fără fir

Cele mai bune drujbe fără fir Makita LXT elimină problemele legate de gaz cu un zgomot mai mic, întreținere redusă și emisii zero. XCU10 funcționează la un nivel de zgomot mai scăzut, oferind confort utilizatorului și prevenind o întrerupere pentru vecini sau afacerile din apropiere.

Bateriile Makita 18V LXT au cei mai rapizi timpi de încărcare din categoriile lor, astfel încât petrec mai mult timp lucrând și mai puțin timp stând pe stația de încărcare.

 

Despre Makita

Makita este un producător mondial de scule electrice industriale, pneumatice și echipamente electrice și oferă o gamă largă de accesorii industriale. Makita USA, Inc. este situat în La Mirada, California, și operează o rețea extinsă de distribuție în SUA. Cu 50 de ani în Statele Unite și peste 100 de ani în întreaga lume, Makita folosește experiența și expertiza pentru a produce cele mai bune soluții din clasă.