Mărimea sânilor reprezintă o problemă? Iată care este cel mai potrivit remediu

BUCURESTI - 19 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

FDA din SUA aprobă noul implant mamar MENTOR® MemoryGel BOOST™. Implantul oferă senzația naturală pe care o doresc pacienții cu o stabilitate sporită a formei pentru a modela sânul. Un studiu recent arată că atât pacienții, cât și chirurgii au preferat implantul de sân MENTOR® MemoryGel BOOST™ ca să se simtă mai mult ca un sân natural decât un alt brand de top.

Cea mai bun crema pentru cresterea sanilor

Lori Tierney, președinte mondial, Mentor Worldwide LLC

Irvine, California, 13 ianuarie 2021 – Mentor Worldwide LLC, marca globală numărul unu în estetica sânilor și parte a Johnson & Johnson Medical Devices Companies a anunțat astăzi că Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a aprobat Implantul mamar MENTOR ® MemoryGel BOOST™ pentru mărirea sânilor la femeile cu vârsta de cel puțin 22 de ani și pentru femeile de toate vârstele supuse reconstrucției sânilor. Acest produs va fi disponibil comercial pentru chirurgii din Statele Unite la începutul anului 2022.

Aproape 400.000 de femei sunt supuse unor operații de implant mamar în fiecare an în SUA, iar selectarea unui implant este o decizie foarte personală și o parte critică a deciziei. Preferințele și obiectivele fiecărui pacient sunt unice și asta înseamnă posibilitatea chirurgilor de a avea o gamă largă de dimensiuni și profiluri pentru a le spori capacitatea de a individualiza rezultatele unui pacient. Deși, există multe opțiuni disponibile în prezent, chirurgii menționează necesitatea unui implant cu o stabilitate sporită a formei pentru a ajuta la modelarea sânului, fără a sacrifica senzația moale și naturală pe care și-o doresc pacienții. Crema pentru mărirea sânilor este o modalitate opțională, pentru cei care nu își doresc o intervenție.

„Angajamentul nostru față de inovare este condus, în primul rând, de nevoile clienților și pacienților noștri și de a le oferi produse de cea mai înaltă calitate pentru a obține rezultatul dorit”, a declarat Lori Tierney, președinte mondial, Mentor Worldwide LLC. „Cu această adăugare esențială la portofoliul nostru MemoryGel, suntem încântați să oferim o gamă semnificativă de opțiuni pentru a îndeplini obiectivele chirurgului și preferințele pacientului, dincolo de ceea ce este disponibil în prezent pe piața estetică a sânilor.”

Potrivit unui sondaj recent, atât pacienții, cât și chirurgii au preferat implantul mamar MENTOR® MemoryGel BOOST™ ca să se simtă mai mult ca un sân natural decât un alt brand de top.

MemoryGel BOOST™ reunește gelul brevetat Mentor foarte coeziv, un design inovator al carcasei implantului și un raport de umplere de precizie, a căror combinație oferă un implant cu o stabilitate sporită a formei pentru a modela sânul.

„Prin design și inovație bazate pe știință, suntem capabili să oferim atât o stabilitate sporită a formei, cât și o senzație naturală în același produs”, a declarat Krasimira Hristov, director de cercetare și dezvoltare, Mentor Worldwide LLC. „Implantul mamar MemoryGel BOOST™ este cu adevărat o inovație unică care satisface o nevoie nesatisfăcută și extinde linia de produse MemoryGel®.”

De mai bine de 30 de ani, Mentor a fost de încredere și respectat de chirurgi și pacienții lor, peste șapte milioane de femei din întreaga lume alegând implanturile mamare MENTOR pentru călătoriile lor de mărire și reconstrucție a sânilor. Mentor oferă, de asemenea, cea mai bună și mai cuprinzătoare garanție îmbunătățită din industrie, iar toate implanturile mamare MENTOR sunt susținute de ,,Planul de protecție Mentor Promise”, care oferă acoperire gratuită și automată pentru pacienții care se califică.

Implanturile mamare nu sunt considerate dispozitive pe viață. Cu cât oamenii le au mai mult timp, cu atât sunt mai mari șansele ca aceștia să dezvolte complicații, dintre care unele vor necesita mai multe intervenții chirurgicale.

Pacienții care au primit implanturi mamare au raportat o varietate de simptome sistemice, cum ar fi dureri articulare, dureri musculare, confuzie, oboseală cronică, boli autoimune și altele. Riscul individual al pacientului de a dezvolta aceste simptome nu a fost bine stabilit. Unii pacienți raportează rezolvarea completă a simptomelor atunci când implanturile sunt îndepărtate fără înlocuire.

De asemenea, o opțiune fără intervenții chirurgicale, dar cu un efect mai scăzut, sunt pastile pentru creșterea sânilor sau crema pentru creșterea sânilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/marimea-sanilor-reprezinta-o-problema-iata-care-este-cel-mai-potrivit-remediu