O nouă bicicletă de triatlon este lansată de cei de la Giant

Brasov - 10 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Giant este pe cale să dezvăluie o nouă bicicletă de triatlon Trinity Advanced Pro Disc cu o furcă cu poziție largă. Campionul mondial și olimpic de triatlon, Kristian Blummenfelt, poate fi văzut mergând pe noua bicicletă.

Cele mai bune biciclete de la Giant

25 aprilie 2022 - Giant pare gata să anunțe o nouă bicicletă de triatlon cu frâne cu disc, cu o poziție radical lată a furcii, care foarte ușor poate fi încadrată printre cele mai bune biciclete de triatlon.

Numită Trinity Advanced Pro Disc, noua bicicletă, văzută într-un videoclip postat pe Youtube de Cadex (marca de roți, anvelope și componente premium a lui Giant), va revizui complet designul actualei curse contra cronometru Giant Trinity Advanced Pro și bicicleta de triatlon.

Campionul mondial și olimpic de triatlon, Kristian Blummenfelt, poate fi văzut mergând pe noua bicicletă direct către cameră, aproape de sfârșitul videoclipului teaser de 48 de secunde, care face publicității viitoarea încercare a lui Blummenfelt de a finaliza un triatlon de mai puțin de șapte ore.

Noua bicicletă folosește frâne cu disc de drum și este foarte probabil să fie o platformă doar pentru frâne cu disc, deoarece furca pare să fi fost concepută special pentru utilizarea frânelor cu disc.

Furca ultra-largă folosește picioare drepte și un aranjament cu coroană dublă, probabil pentru o rigiditate sporită a părții frontale prin picioarele late.

Deplasarea picioarelor furcii departe de roată din față poate reduce, de asemenea, interacțiunea aerodinamică dintre cele două componente și poate face ca un cadru mai independent de roată. Acest lucru înseamnă potențial performanță îmbunătățită cu o varietate mai mare de seturi de roți, mai degrabă decât optimizarea bicicletei în jurul unui set de roți specific.

Deși, este greu de spus, anvelopa din față pare a fi, de asemenea, destul de largă, cel puțin după standardele de încercare cu cronometru.

Având în vedere direcția în care piețele de biciclete de șosea, de cronometru și de triatlon se mișcă în general, este probabil corect să presupunem că Trinity Advanced Pro Disc va avea un spațiu liber îmbunătățit pentru anvelopele mai largi. Cea mai buna bicicletă actuală este limitată la o dimensiune maximă a anvelopei de 700x26c.

Despre Giant:

Giant a fost fondată în 1972 în Taiwan de către antreprenorul King Liu. La acea vreme, industria bicicletelor era dominată de mărci americane precum Schwinn și Huffy, cu sediul în Midwest. Schwinn Bicycle Company din Chicago, Illinois, a jucat un rol esențial în viitorul lui Giant. La începutul anilor 1970, Schwinn a condus piața cu bicicletele sale cu zece viteze, dar scăderea vânzărilor și creșterea costurilor au împins compania să externalizeze producția.

Dacă sunteți în căutare de biciclete, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii - găsiți un articol cu TOP biciclete.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/o-noua-bicicleta-de-triatlon-este-lansata-de-cei-de-la-giant