Oral-B lansează o nouă periuța de dinți electrică

BUCURESTI - 16 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Oral-B aduce o nouă realitate îngrijirii orale cu un dispozitiv revoluționar integrat la Mobile World Congress 2022.

Cea mai buna periuta de dinti electrica

Cea mai buna periuta de dinti electrica

 „Inovația reprezintă o nouă eră a periajului care este mai mult decât o simplă periuță de dinți electrică – este o fuziune a tehnologiei inovatoare, a designului dorit și a performanțelor uimitoare. iO 10 cu iOSense este cel mai recent angajament al nostru de a construi un ecosistem digital de sănătate care să conducă cu tehnologii avansate, soluții accesibile și instrumente educaționale mai eficiente pentru a îmbunătăți îngrijirea orală și sănătatea pentru toți.” 

Benjamin Binot, vicepreședinte senior P&G Europe Oral Care

BARCELONA, Spania, 28 februarie 2022 - Pe măsură ce inteligența artificială își face loc în aproape toate fațetele vieții, este logic ca rutina noastră de sănătate orală să primească și o actualizare inteligentă. Astăzi, la Mobile World Congress Barcelona, ​​Oral-B, marca Nr.1 recomandată de stomatologi la nivel mondial și lider în periuțe electrice de dinți cu rotație oscilantă, anunță cea mai recentă inovație tehnologică: Oral-B iO™ 10 cu iOSense™.

Noul iO10 cu iOSense, cea mai recentă adăugare la gama revoluționară iO, este setată să revoluționeze modul în care ne spălăm pe dinți cu o experiență personalizată ca niciodată.

Este însoțit de un dispozitiv inteligent numit iOSense, care oferă îndrumări în timp real cu ajutorul AI (inteligentei artificiale) și o experiență de periaj personalizată care asigură gingii și dinți mai sănătoși.

Benjamin Binot, vicepreședinte senior P&G Europe Oral Care spune; „Inovația reprezintă o nouă eră a periajului care este mai mult decât o simplă periuță de dinți electrică – este o fuziune a tehnologiei inovatoare, a designului dorit și a performanțelor uimitoare. iO 10 cu iOSense este cel mai recent angajament al nostru de a construi un ecosistem digital de sănătate care să conducă cu tehnologii avansate, soluții accesibile și instrumente educaționale mai eficiente pentru a îmbunătăți îngrijirea orală și sănătatea pentru toți.”

„Testele noastre clinice arată că Oral-B® iO oferă o curățare mai profundă a dinților și gingiilor decât o periuță de dinți manuală, dar acum, cu iOSense, experiența personalizată de periaj va revoluționa întreaga noastră relație cu sănătatea noastră orală”, spune Maike Siemons, Europa R&D. Lider de îngrijire orală.

Noul dispozitiv iOSense este alimentat de inteligența artificială pentru a vă ghida intuitiv periajul și pentru a oferi o experiență de periaj personalizată ca nimeni altul.

- Cât si când să periați: iOSense are un cronometru pentru un timp optim de periaj și un ceas Wi-Fi

- Unde să periați: luminile intuitive iOSense înseamnă că nu veți rata niciodată un loc

- Cum să periați: aplicația Oral-B® vă urmărește obiectivele și oferă feedback personalizat după fiecare periaj

iOSense este, de asemenea, un încărcător magnetic care vă încarcă peria în aproximativ 3 ore. Pentru utilizatorii aflați în mișcare, acesta vine cu husa de călătorie de încărcare Power2Go, ceea ce înseamnă că o puteți încărca în timpul liber.

Tehnologia revoluționară de micro-vibrații Oral-B iO îndepărtează cu 100% mai multă placă decât o perie manuală, pentru a vă oferi acea senzație de curățare profesională, acasă, îmbunătățind sănătatea orală și contribuind la o sănătate generală mai bună a corpului.

Cu toate acestea, nu este vorba doar despre ceea ce poate face iO, ci și despre cum te face să te simți. Utilizarea iO10 este o experiență cu adevărat senzorială care va transforma actul de periaj în ceva ce trebuie să faci, în ceva ce vrei să faci.

În testele clinice, Oral-B iO a oferit o curățare mai profundă a dinților și gingiilor, permițând utilizatorilor să-și mențină sănătatea orală ușor și eficient. În comparație cu periuțele de dinți manuale, utilizatorii Oral-B iO au experimentat:

- Îndepărtarea plăcii de șase ori mai mare de-a lungul liniei gingiilor

- Gingii 100% mai sănătoase într-o săptămână

- Dinți mai albi într-o săptămână datorită tehnologiei revoluționare iO™

Într-un studiu clinic de 6 luni:

- 96% dintre pacienții care utilizează Oral-B iO au trecut de la gingii nesănătoase la gingii sănătoase, ceea ce înseamnă că, cu cât folosești iO mai mult, cu atât ești mai bine.

- Prin utilizarea Oral-B iO, utilizatorii au șanse de 14,5 ori mai mari de a trece de la gingii nesănătoase la gingii sănătoase, comparativ cu operiuță de dinți manuală obișnuită.

- Periuța de dinți electrică Oral-B iO elimină cu 62% mai multă placă decât Sonicare DiamondClean SMART de-a lungul liniei gingiilor și cu 26% mai multă placă în zonele greu accesibile.

Despre Oral-B:

Oral-B există pentru a ajuta oamenii să Brush Like a Pro. Oral-B a fost fondată în 1950 de un parodontist din California, care a inventat cea mai bună periuță de dinți electrică și inovatoare pentru a-și ajuta pacienții să obțină dinți și gingii mai sănătoși acasă.

Oral-B continuă să rămână fidel misiunii sale și este astăzi liderul mondial pe piața de periaj de peste 5 miliarde de dolari. Parte a companiei Procter & Gamble, marca produce periuțe de dinți electrice și pastă de dinți pentru adulți și copii, irigatoare bucale și produse interdentare.