Panourile radiante sunt din ce în ce mai căutate din cauza scumpirii gazului

Timisoara - 26 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Energie

Vaillant și-a extins semnificativ gama în segmentul său de produse electrice, dezvăluind o serie de noi sisteme electrice de încălzire a încăperii la SHK Essen 2018.

Ansamblu 3 panouri radiante cu infarosu tip tablou

Ansamblu 3 panouri radiante cu infarosu tip tablou

Aceste panouri radiante includ încălzitoare cu infraroșu, încălzitoare electrice cu acumulare și convectoare electrice. Încălzirea cameră cu cameră este o abordare rapidă și ecologică pentru modernizarea unei clădiri existente. 


„Tranziția energetică a făcut ca încălzirea cu energie electrică să fie din ce în ce mai importantă”, spune Oliver Gremm, șeful de marketing de produse la Vaillant Germania. „De aceea ne-am extins gama de încălzitoare electrice individuale de cameră.”


Cu o grosime a panoului de doar 17mm, aceste panouri radiante cu infraroșu alb sunt deosebit de plate, ceea ce înseamnă că pot fi instalate fie pe perete, fie pe tavan. Aceste unități sunt controlate precis și eficient de termostate de cameră fără fir alimentate de baterii și diverse module receptor fără fir. Încălzitorul cu infraroșu este deosebit de potrivit pentru înlocuirea încălzitoarelor de noapte de modă veche. În comparație cu produsele convenționale de pe piață, căldura radiantă în infraroșu este deosebit de ridicată, la 85%. În plus, tehnologia este practic fără întreținere. Există o garanție de cinci ani pentru panourile eloMENT în toate cele cinci dimensiuni de model, de la 300 la 1.000 de wați de putere de încălzire.

În conformitate cu cerințele Directivei ErP, Vaillant oferă seriile sale de încălzire electrică cu acumulare VSU EL și VSF EL cu un nou controler electronic inteligent de încărcare și descărcare. Regulatorul de încărcare detectează căldura reziduală din rezervorul de stocare și previne risipa de energie. Regulatorul de descărcare furnizează căldură la momentul dorit. 

Controlul cronometrului integrat are un program săptămânal, în timp ce oprirea automată a modului de încălzire atunci când fereastra este deschisă economisește costurile de energie. Comenzile sunt ușor de accesat din față, montate direct pe aparat. Este o gamă de produse care se pretează pentru modernizarea sistemelor de stocare a căldurii existente în fondul de locuințe.

Noua serie de convectoare electrice VER îndeplinește, de asemenea, cerințele Directivei ErP din Lotul 20 și este echipată cu un regulator electronic inteligent de temperatură a camerei. Datorită funcției de pornire adaptivă a acestui controler, o temperatură țintă prestabilită poate fi atinsă la momentul dorit. Atât controlul integrat al temporizatorului, cât și oprirea convectorului electric atunci când fereastra este deschisă economisesc și energie. Convectoarele electrice VER sunt potrivite în special pentru modernizarea sistemului de încălzire în încăperi mai mici.

Despre Vaillant:

Vaillant oferă clienților săi din întreaga lume sisteme de încălzire și ventilație ecologice, economisitoare de energie, care folosesc din ce în ce mai mult energiile regenerabile. Portofoliul său de produse cuprinde sisteme solar-termice și fotovoltaice, pompe de căldură, cazane pe peleți, sisteme de ventilație pentru clădiri cu consum redus de energie, centrale termice și electrice combinate, sisteme de încălzire cu eficiență ridicată folosind combustibili fosili și comenzi inteligente.

Dacă ești în căutare de un panou cu infrarușu, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii, găsiți un articol cu cele mai bune panouri radiante.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/panourile-radiante-sunt-din-ce-in-ce-mai-cautate-din-cauza-scumpirii-gazului