Păreri despre agarazul Beko | Care este cel mai bun aragaz

BUCURESTI - 27 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Beko, cel mai bine vândut brand de electrocasnice mari din Marea Britanie, este onorat să spună că s-a clasat pe locul 20 în topul The Real Leaders® Top 200 Impact Companies din 2022.

Cele mai bune aragaze Beko

Este un privilegiu să fii recunoscut drept una dintre Top 200 de companii cu impact ,,The Real Leaders” din 2022.

Hakan Bulgurlu, CEO al Arçelik

Marea Britanie, 12 Ianuarie 2022 - The Real Leaders Impact Awards este un program anual de premii care recunoaște impactul social al companiilor lider din întreaga lume. Cheia este să celebreze companiile care se străduiesc să facă din lume un loc mai bun. Lista din 2022 conține o serie de mărci respectate de toate dimensiunile și dintr-o varietate de industrii.

În conformitate cu etosul lor de sustenabilitate, o viață sănătoasă este posibilă doar pe o planetă sănătoasă, Beko se concentrează pe abilitarea generațiilor să trăiască o viață mai sănătoasă, știind că acest lucru este posibil doar pe o planetă cu o existență mai durabilă. Poziția lui Beko pe lista ,,Real Leaders” arată că eforturile companiei în materie de sustenabilitate sunt bine aliniate cu misiunea ,,Real Leaders”, compania continuând să-i încurajeze pe alții prin practicile sale de afaceri sustenabile.

În ultimele două decenii, Beko s-a concentrat pe inovație, dezvoltând aparate ecologice care fac viața clienților săi mai sănătoasă și mai ușoară, reflectând în același timp misiunea de sustenabilitate a mărcii. Cea mai nouă gamă de produse reciclate Beko este mai bună cu planeta, fără a compromite performanța și durabilitatea.

În timp ce mașinile de spălat și mașinile de spălat cu uscător Recycled Tub folosesc sticle de plastic reciclate în cuvele lor, cuptoarele Recycled Net de la Beko au piese fabricate din plase de pescuit reciclate și deșeuri de fire industriale. Prin transformarea materialelor reciclate în materiale de înaltă performanță, Beko începe să facă pași mici pentru a restabili sănătatea mediului nostru natural.

„Este un privilegiu să fii recunoscut drept una dintre Top 200 de companii cu impact ,,The Real Leaders” din 2022, datorită eforturilor neobosite ale Beko pentru a construi un viitor mai durabil. În calitate de companie, continuăm să inovăm și să înțelegem că avem responsabilitatea colectivă de a deschide calea în eforturile de prevenire a devastării mediului. Știind că eforturile de sustenabilitate și inovare trebuie să meargă mână în mână pentru a obține un impact semnificativ, încurajăm colegii noștri din industrie și clienții noștri să se alăture luptei cu noi, pentru a asigura un viitor mai durabil, pentru toți.”Hakan Bulgurlu, CEO al Arçelik, (compania-mamă a lui Beko).

Despre Beko:

Este o marcă de electrocasnice deținută de concernul de producție turc Arçelik (parte a grupului de investiții Koch). Principalele tipuri de produse sub acest brand sunt electrocasnicele mari de bucătărie. Găsim, printre cele mai bune aragaze, frigidere, mașini de spălat vase, mașini de spălat și uscătoare, aparate de aer condiționat.

Produsele sunt distribuite în peste 130 de țări din întreaga lume. Producția în unele țări este localizată, în special, în Rusia, unde marca este prezentă din 1997, iar în octombrie 2006 a fost lansată propria fabrică la Kirzhach pentru producția de frigidere și mașini de spălat.

Dacă sunteți în căutarea unui aragaz bun, care să vă satisfacă în totalitate necesitățile, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii - găsiți un articol Top aragaze bune, unde produsele Beko sunt de nelipsit.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/pareri-despre-agarazul-beko-care-este-cel-mai-bun-aragaz