Păreri despre noul frigider Samsung | Care este cel mai bun frigider

Timisoara - 27 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Samsung Electronics lansează un nou frigider cu uși franceze la comandă. Noul frigider combină un design personalizabil cu funcții de economisire a spațiului și a alimentelor, care să se potrivească nevoilor fiecărei familii.

Samsung - Cel mai bun frigider

Samsung - Cel mai bun frigider

 „Lansarea frigiderului nostru cu uși franceze la comandă extinde opțiunea consumatorilor pentru tipurile de frigidere, aducând personalizarea și confortul pe care utilizatorii la comandă le cunosc și le iubesc” 

Hyesoon Yang, șeful departamentului de experiență pentru clienți

Coreea, 28 Martie 2022 - Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea globală de cel mai bun frigider no frost cu uși franceze la comandă, care va începe din Statele Unite și se va extinde în regiuni din întreaga lume până la sfârșitul anului. Noul model este disponibil într-o gamă de configurații cu 3 și 4 uși și cu opțiuni care includ Family Hub™ ( funcția care vă permite să controlați aparatele și dispozitivele inteligente Samsung, să transmiteți muzică în flux, să partajați fotografii cu familia chiar de pe ecranul încorporat pe suprafața frigiderului).

Noua linie oferă consumatorilor cea mai bună combină frigorifică pe care și-au dorit-o întotdeauna, cu confortul de care au nevoie. Modelul dispune de o gamă de 12 finisaje elegante din sticlă și oțel și permite familiilor să aleagă aspectul perfect pentru a-și completa bucătăria, în timp ce tehnologia SpaceMax™ le asigură că își pot depozita confortabil toate alimentele pentru toate tipurile de gătit.

„Lansarea frigiderului nostru cu uși franceze la comandă extinde opțiunea consumatorilor pentru tipurile de frigidere, aducând personalizarea și confortul pe care utilizatorii la comandă le cunosc și le iubesc”, a declarat Hyesoon Yang, șeful departamentului de experiență pentru clienți al aparatelor digitale la Samsung Electronics. „Combinând capacitatea spațioasă cu un design personalizabil care maximizează flexibilitatea în bucătărie, această extindere a gamei va permite mai multor consumatori să experimenteze noi moduri de viață.”

 

Despre Samsung Group:

Este un conglomerat multinațional, cu sediul în Samsung Town, Seul, Coreea de Sud.Ea cuprinde numeroase întreprinderi afiliate, cele mai multe dintre ele fiind unite sub marca Samsung și este cel mai mare chaebol (conglomerat de afaceri) sud-coreean.

Samsung a fost fondat de Lee Byung-Chul în 1938 ca societate comercială. Pe parcursul următoarelor trei decenii, grupul s-a diversificat în domenii, inclusiv pentru procesarea produselor alimentare, textile, asigurări, titluri de valoare și de vânzare. Samsung a intrat în industria electronică la sfârșitul anilor 1960 și a construcțiilor navale și industriale la mijlocul anilor 1970, aceste domenii au stimulat creșterea ulterioară a acestuia.


Dacă sunteți în căutarea unui frigider, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii - găsiți un articol cu TOP 9 cele mai bune frigidere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/pareri-despre-noul-frigider-samsung-care-este-cel-mai-bun-frigider