Steelcase lanseaza cel mai bun scaun de birou cu un material textil din plasă brevetat

BUCURESTI - 24 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Steelcase dezvăluie primul scaun de birou ergonomic, special conceput pentru munca din secolul XXI. Răspunde în mod natural la mișcarea corpului, oferă confort și durabilitate.

Steelcase - Cel mai bun scaun de birou

James Ludwig, vicepreședinte pentru proiectare și inginerie globală

Grand Rapids, Michigan, 28 septembrie 2021 - Steelcase Karman™, primul cel mai bun scaun de birou ergonomic de acest fel, a fost dezvăluit astăzi de Steelcase Inc, un lider global în designul de scaune ergonomice.

Steelcase Karman este conceput pentru a răspunde în mod natural la mișcarea corpului și pentru a oferi confort într-un mod cu totul nou. Designul său din secolul 21 combină un nou material textil din plasă brevetat, care nu se lasă și nu se simte rigid, cu un cadru flexibil ultra-ușor care elimină marginile rigide, astfel încât oamenii să simtă mai puțină presiune pe scaun și pe spătar decât alte scaune tradiționale din plasă.

„Credem că cea mai bună experiență de utilizator este cea pe care nu o observi, așa că am dorit să proiectăm un scaun care să facă confortul fără efort, care să răspundă și să se miște ca tine și să se potrivească tuturor tipurilor de corp. Și am vrut să îi oferim o prezență care să arate grozav la domiciliu sau la locul de muncă”, a declarat James Ludwig, vicepreședinte pentru proiectare și inginerie globală.

Inspirat de linia Kármán, unde atmosfera pământului se întâlnește cu spațiul, imponderabilitate devine posibilă și acolo unde depășirea devine o realitate, Steelcase a împins limitele designului și ingineriei existente pentru a depăși scaunele tradiționale din plasă, folosind noi tehnologii și materiale unice.

Studioul de design Steelcase a creat cele mai bune scaune de birou, hibride și patentate unic, care combină un material textil de performanță complet nou, numit Intermix, cu un sistem de amortizare integrat.

În loc de un cadru rigid care este folosit în majoritatea scaunelor din plasă, echipa a inovat o abordare sistemică de design în care materialul textil este suspendat de un cadru ușor care se flexează, astfel încât elimină punctele de presiune dureroase și pune mai puțină presiune pe spatele și scaunele oamenilor. Eliminarea marginilor rigide înseamnă că oamenii sa poată sta confortabil oriunde doresc, aplecându-se sau stând lateral, ceea ce nu este posibil cu multe alte scaune din plasă.

Intermix este un nou material textil proprietar care utilizează tehnologia brevetată ShrinxTM. Țesătura sa exclusivă creează un suport ergonomic ideal, astfel încât să nu să se simtă rigid. Intermix este un material textil autoportant cu arc, rebound si stabilitate totala. Distribuie greutatea uniform pe scaun și pe spate, flexându-se la mișcarea individului și potrivindu-se contururile corpului.

Steelcase Karman depășește, de asemenea, alte scaune din plasă, oferind o gamă de culori lider în industrie - 13 culori Intermix brevetate și o varietate de finisaje Lux oferă opțiuni estetice extinse. Filamentele Intermix pot fi distanțate aproape între ele pentru un aspect opac sau mai departe pentru un aspect de plasă transparent, mai tradițional. Inspirat de îmbrăcămintea de performanță atletică, Intermix poate include mai multe culori în țesătură, creând aspectul unei schimbări de culoare atunci când priviți scaunul din unghiuri diferite.

„De asemenea, ne-am provocat să depășim limitele scaunelor tradiționale de performanță prin reducerea numărului de materiale necesare fără a sacrifica confortul. Am proiectat un scaun cu materiale durabile care costă doar 29 de lire sterline – mai puțin decât alte scaune din plasă – totuși, ingineria îl face incredibil de puternic, capabil să suporte toate formele și dimensiunile”, notează Ludwig. „Este rezumatul a tot ceea ce am învățat de-a lungul deceniilor despre confort, ergonomie, materialitate și modul în care lucrează oamenii.”

Despre Steelcase:

Organizațiile din întreaga lume au încredere în Steelcase pentru a le ajuta să creeze locuri care îi ajută pe oameni să lucreze mai bine, să fie inspirați și să realizeze mai mult. Compania proiectează, produce și colaborează cu alte organizații de top pentru a oferi soluții de arhitectură, mobilier și tehnologie - accesibile printr-o rețea de canale, inclusiv peste 800 de locații de dealeri Steelcase.

Dacă ești în căutare de scaun de birou, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii, găsiți un articol cu diferite tipuri de scaune, chiar și scaun de birou fără roți.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/steelcase-lanseaza-cel-mai-bun-scaun-de-birou-cu-un-material-textil-din-plasa-brevetat