Top 4 electrocasnice pentru bucătăria ta

BUCURESTI - 6 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Electrocasnicele reprezintă aparate care reușesc să îndeplinească mult mai rapid și eficient anumite funcționalități, care ne ajută fie în bucătărie, fie în casă în general.

Cele mai bune electrocasnice

Cele mai bune electrocasnice

Gătitul poate fi de multe ori o activitate destul de epuizantă, mai ales după o zi de muncă când tot ce îți dorești este să te odihnești. Însă, pentru mulți gătitul este una dintre cele mai frecventate activități de relaxare în timpul weekendului, când vrei să petreci timpul alături de familie sau să meditezi în singurătate.

Potrivit unui raport, realizat asupra consumatorilor români în 2020, 46% dintre familiile cu copii din România, preferă să gătească din plăcere în zilele libere, 31% dintre persoanele care trăiesc singuri și 24% dintre adolescenți îmbrățișează aceeași activitate.

Totuși, în prezent oamenii tind să-și automatizeze munca, indiferent de domeniu. Aceștia caută întotdeauna alternative rapide, care să nu le fure foarte mult timp pentru a continua să se concentreze pe alte lucruri mai importante. Datorită progresului tehnologic, acum avem acces la o mulțime de aparate care ne ușurează viața în majoritatea sferelor, chiar și în bucătărie.

Mai jos, am identificat câteva dintre electrocasnicele principale, care reușesc să ,,automatizeze” munca din bucătărie.

Friteuza

Cea mai buna friteuza cu aer cald reușește să prepare fast-food sănătos, pentru persoanele care au regim alimentar special sau pentru cei care sunt preocupați de sănătatea lor. Cu ajutorul acestui dispozitiv puteți prepara cartofii prăjiți preferați, șnițel, sparanghel fără a utiliza vreo picătură de ulei sau o cantitate foarte mică, pentru că toate ingredientele se prepară cu aer cald.

Un mare plus a friteuzei constă în faptul că elementele acesteia sunt sigure pentru mașina de spălat vase.

Multicooker

Un multicooker calitativ îți permite să prepari bucatele fără să-ți fie frică că mâncarea va arde, nu trebuie să amesteci și nici să adaugi apă. Tot ce trebuie este să adaugi în recipient toate ingredientele necesare și să setezi programul, iar multicookerul va prepara cea mai delicioasă cină, prânz sau dejun. Astfel, dacă în timp ce prepari bucatele, îți place să faci și alte lucruri ca să câștigi timp, atunci e timpul potrivit să te gândești la achiziționarea unui multicooker.

Cuptor cu microunde

În prezent, cuptorul cu microunde nu este doar pentru a preîncălzi mâncare, cu ajutorul acesteia poți fierbe apa, pentru a coace prăjituri sau pizza, de asemenea îl poți folosi pentru decongelare produselor. Astfel, acesta devine un dispozitiv multifuncțional, nu încălzește încăperea precum cuptorul electric sau cel pe gaz.

Utilizând cel mai bun cuptor cu microunde vei putea preveni pierderea vitaminelor și a mineralelor importante din alimente.

Mașină de făcut pâine

Procesul de prepararea a pâinii în zilele noastre demult nu mai reprezintă o povară. Acum găsești alternative simple și rapide, care te vor ajuta să prepari cea mai delicioasă pâine, fără să fii nevoită să o achiziționezi pe cea din comerț.

Mașina de făcut pâine îți permite să prepari o pâine aromată și fierbinte cu un efort minim, într-un timp relativ scurt. Tot ce trebuie este să adaugi ingredientele în aparat, iar acesta va face tot lucrul pentru tine. Poate chiar in timp ce tu ești plecat de acasă și cand te întorci mirosul puternic de pâine te va lovi puternic ca in copilarie când ajungi acasă.