Yamaha Motor lansează scuterul electric NEO

BUCURESTI - 11 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Yamaha Motor lansează scuterul electric NEO cu design cu baterie detașabilă în Europa. Promovând atât mobilitatea urbană mai inteligentă pe distanțe scurte, cât și neutralitatea carbonului.

Yamaha NEO - Scuter electric

IWATA, 11 martie 2022 - Yamaha Motor Co., Ltd. (Tokyo: 7272) va lansa în Europa începând cu luna martie scuterul electric NEO de 2,5 kW, care utilizează un design de baterie detașabilă. De asemenea, compania intenționează să lanseze modelul pe piețele ASEAN în etape.

NEO-urile este un scuter electric cu o caroserie simplă, dar elegantă și are performanța lină și agilă unică pentru vehiculele electrice. În Europa, un nou segment de utilizatori fac naveta pe vehicule cu două roți, determinată de schimbări în sistemele urbane, cum ar fi zonele interzise pentru automobile, problemele de parcare și congestionarea traficului, mai ales că există și scutere electrice fără permis

Baza tradițională de utilizatori pentru trotinete de 50 cm3 trece, de asemenea, către alternative electrice, astfel încât cererea pentru scutere electrice din clasa echivalentă de 2,5 kW este de așteptat să crească în viitor. NEO are ca scop să răspundă nevoilor pieței scuterelor electrice din Europa, iar modelul în sine va fi produs de compania grupului Yamaha Motor Vietnam Co., Ltd. (YMVN).

Principalele sale caracteristici includ:

-Unitatea de alimentare integrată Yamaha II care oferă o accelerație silențioasă, dar de lungă durată;

-O baterie care oferă aprox. 37 km de autonomie de croazieră de la o încărcare completă;

-Un cadru specific pentru model și noi anvelope cu pierderi reduse pentru o călătorie confortabilă, eficientă din punct de vedere energetic.

Planul de mediu Yamaha Motor Group al companiei stabilește un obiectiv de reducere a emisiilor de CO2 (emisiile produse din lanțul valoric al companiei, de exemplu, utilizarea produselor vândute) cu 90% până în 2050, comparativ cu 2010. Este un vehicul electric strategic care va fi introdus pe piață pentru a ajuta la atingerea acestui obiectiv.

Dacă sunteți în căutare de un moped pe benzină fără permis sau scuter electric fără permis pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii - găsiți articol care include o varietate mare de astfel de vehicule.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/yamaha-motor-lanseaza-scuterul-electric-neo