Ateliere de Teraristică pentru Copii @ Reptiland București!

BUCURESTI - 2 mai 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Înscrie-ți copilul la unul din cele șase Ateliere de Teraristică care au loc în luna Mai 2024 la Reptiland București! Sub îndrumarea experților, copiii învață să creeze terarii cu plante.

Ateliere pentru Copii

Ateliere pentru Copii

Terariile cu plante sunt ecosisteme miniaturale create în recipiente transparente din sticlă. Acestea conţin pământ, plante, flori și alte elemente decorative. Sunt o modalitate minunată de a aduce natura în interiorul casei.

Reptiland București este locul ideal pentru a învăța cum să creezi terarii cu plante și cum să le îngrijești, fiind un spațiu expozițional unde pot fi admirate terarii de mari dimensiuni cu plante și reptile vii.

Înscrie-ți copilul chiar acum la Atelierul de Teraristică:

Unde? Reptiland, Bulevardul Expoziției nr 1C, București.

Când? 11 mai | 12 mai 2024; 18 mai |19 mai 2024; 25 mai | 26 mai 2024. 

În intervalul orar: 12:00 - 13:00.

Preț? 70 lei. În urma participării la atelier, beneficiați de o reducere la accesul în expoziție - 30 lei/bilet.


La Reptiland București, copiii învață de la experți despre aranjarea straturilor de pământ, alegerea corectă a plantelor, elemente de design și noțiuni privind îngrijirea terariilor. La final, micii cursanți vor pleca acasă cu propriul terariu.

Toate materialele necesare sunt furnizate de Reptiland București.

Crearea de terariii de mici dimensiuni poate deveni un hobby plin de satisfacții pentru copilul tău. Pe măsură ce aprofundează acest hobby, învață despre plante, despre condițiile de umiditate și de lumină necesare fiecărei plante și învață să creeze aranjamente vizuale inedite.  

Rezervă un loc chiar acum: https://reptiland.ro/ateliere-teraristica/

Mai multe despre Reptiland București

Reptiland este un proiect educațional și de conservare a biodiversității unic în Europa, un muzeu viu și interactiv în care vei admira peste 40 de specii de reptile vii și zeci de specii de plante exotice. 

Reptilele sunt prezentate publicului în terarii de mari dimensiuni ce se autosusțin, într-un microclimat special gândit pentru a recrea habitatul acestora. 

Spațiu expozitional cuprinde zeci de terarii pentru reptile, o pădure tropicală misterioasă iluminată în culori neon, precum și cel mai mare paludariu expus din România – un ecosistem etajat automatizat, în care în partea de sus, pe pământ, cresc plante și flori exotice și trăiesc reptile, iar în apă înoată pești tetra și broscuțe galbene.

Reptiland a urcat rapid în topul locurilor de vizitat în București. La 10 luni distanță de la deschidere, peste 40.000 de persoane au vizitat Reptiland.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oseom-media/ateliere-de-teraristica-pentru-copii-reptiland-bucuresti