Weekend plin de activități pentru copii și părinți la Reptiland București | 15-16 iunie

BUCURESTI - 11 iunie 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cu ocazia împlinirii unui an de la deschidere, Reptiland București a pregătit copiilor și părinților numeroase surprize pentru weekendul 15-16 iunie 2024.

Reptiland București

Reptiland București

Pregătiți-vă pentru două zile de activități captivante, special gândite pentru întreaga familie: tur ghidat al expoziției permanente de reptile vii și plante exotice, ateliere interactive cu șopârle și șerpi, sesiuni de hrănire cu experții Reptiland București, ateliere gratuite de pictură Glow, pictură pe față, ateliere de teraristică.

Pe 15 & 16 iunie 2024 sunt incluse în prețul unui bilet:

- Turul ghidat al expoziției;

- Ateliere interactive cu șopârle / șerpi;

- Sesiuni de hrănire cu experții Reptiland București;

- Ateliere de pictură Glow / Pictură pe față.

De asemenea, se organizează și ateliere de teraristică (cost suplimentar), în cadrul cărora copiii îşi vor crea propriul terariu cu plante suculente.

Mai mult, prin intermediul partenerilor, Reptiland București pune la dispoziția vizitatorilor standuri de unde pot achiziționa limonadă răcoritoare și înghețată proaspătă.

Spațiul expozițional Reptiland București cuprinde:

- Peste 40 de specii de reptile vii, de pe toate continentele lumii, precum Iguane roșii și verzi, Șopârle Gecko, Dragoni de Apă, Crocodili (Caimani), Piton Reticulat (cel mai mare exemplar expus din România). Acestea trăiesc în terarii de mari dimensiuni, automatizate, care reproduc în detaliu habitatul lor natural.

- O pădure tropicală cu zeci de plante exotice vii din întreaga lume, iluminată special, în culori neon.Cel mai mare paludariu expus din România – un ecosistem etajat automatizat, în care în partea de sus, pe pământ, cresc plante și flori exotice și trăiesc reptile, iar în apă înoată pești tetra și broscuțe galbene.

- Un spațiu natural misterios și relaxant – cu abur generat de ultrasunete în care sufli și se relevă mușchi de un verde crud, iar din pământ cresc trunchiuri de copaci cu florile de bromelie în vârful lor.

Nu ratați această ocazie unică de a petrece timp de calitate în familie, într-un cadru educativ și distractiv!

Așadar, pe 15 & 16 iunie 2024, adu-ți copiii la Reptiland București și oferă-le o experiență memorabilă!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/oseom-media/weekend-plin-de-activitati-pentru-copii-si-parinti-la-reptiland-bucuresti-15-16-iunie