Andrei Nacu expune în Galeria Oskar

BUCURESTI - 1 august 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Începînd cu 1 august 2008 Galeria Oskar expune seria intitulată „Agoniseala unui locatar” semnată Andrei Nacu. Expoziţia poate fi vizitată la adresa http://www.oskar.ro/galerie.php

Andrei Nacu expune în Galeria Oskar

Tînărul fotograf ieşean Andrei Nacu a fost remarcat de Oskar la workshopul Diafragma 9 organizat la Răşinari, unde a cîştigat premiul pentru cel mai bun portofoliu. 'Ne-a plăcut simplitatea lui Andrei, modestia lui, şi vreo trei-patru din cele zece fotografii prezentate de el. A adus o serie lungă cu un atelier de pantofari din Tunisia, imagini exotice, care nu ne-au displăcut, dar a adus şi două imagini din Iaşi, care însă ne-au fascinat. I-am zis că dacă are toată povestea, cap-coadă, cu imagini la fel de bune, îl invităm în galerie. A avut-o, vă rugăm să ne fiţi martori.

Sînt foarte puţini fotografi la noi în ţară care reuşesc să spună o poveste prin imagini. Ne bucură foarte mult că Andrei Nacu a reuşit acest lucru la o vîrstă atît de fragedă, ne face mare plăcere să vedem tineri care înţeleg că valoarea se creează prin muncă şi suflet, nu prin promovarea excesivă a imaginilor superficiale trase după reţete găsite pe internet. Sperăm că Andrei se va ţine de treabă, şi ne va mai bucura cu serii de imagini cel puţin la fel de bune', a spus Egyed Ufó Zoltán, curatorul expoziţiei împreună cu Gicu Şerban.


Despre Oskar

Andrei Nacu este al patrulea invitat al Galeriei Oskar, după Alexandru Paul, Mitică a lu’ Leanca şi Silviu Petrovan. Galeria a avut pînă acum 13242 de vizitatori.

Ramóna Bakos
dep. PR
noi@oskar.ro