ospatari

Comunicate de presa si evenimente pe tema ospatari

 • ospatari

  Bucuresti - 1 februarie 2011

  Comunicat de Barmania Action

  În perioada 14-25 februarie, se va tine un nou curs pentru barmani la centrul de training Barmania. Cursurile vor fi susţinute de formatori acreditaţi, participanţi şi câştigătorii la diverse competiţii naţionale şi internaţionale de pr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cluj , barman , curs barmani , ospatari , diploma barman , bar , cafenea , barmania , barista

  Vezi toate comunicatele de presa despre ospatari

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ospatari.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ospatari. Informatiile despre ospatari cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ospatari, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ospatari, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.