Si Liviu Negoita a inteles ca 1% DE LA EL = 100 % PENTRU EI

BUCURESTI - 10 mai 2005

Comunicat tip General in Social

Liviu Negoita, Primarul sectorului 3 al Capitalei, este alaturi de cei peste 1.000.000 de romani, bolnavi de diabet. Acest lucru este dovedit, in primul rand, prin faptul ca domnia sa a luat decizia de a directiona 1 % din impozitul pe venitul anual datorat statului, Asociatiei Diabeticilor din Romania.Gestul Primarului Sectorului 3, Liviu Negoita, vine in intampinarea campaniei de sustinere a Asociatiei Diabeticilor din Romania, prin sistemul 1 %, si poate fi considerat un exemplu pentru toti cetatenii, deoarece NU TE COSTA NIMIC, DOAR UN MINUT pentru a lupta impotriva celei mai raspandite boli din Romania.

Si Liviu Negoita a inteles ca 1% DE LA EL = 100 % PENTRU EI

Aceasta actiune a fost initiata de catre Organizatia de Tineret a Partidului Democrat sector 3, impreuna cu Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti si are ca scop ajutorarea bolnavilor de diabet, prin strangerea de fonduri necesare achizitionarii de aparatura medicala si medicamente. Campania se va desfasura pana in data de 13 mai 2005, iar tinerii voluntari din Partidul Democrat, alaturi de cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanta al Municipiului Bucuresti, vor fi prezenti in zece locatii din Bucuresti, unde sunt amplasate corturi, pentru a va furniza atat explicatii suplimentare despre ceea ce inseamna sistemul de 1%, cat si amanunte referitoare la ceea ce inseamna aceasta boala – DIABETUL.


În România, prevederea 1% a fost inclusă în legea 571 din 2003 privind Codul Fiscal si, incepand cu acest an, contribuabilii pot dispune asupra destinatiei unei sume de pana la 1% din impozitul pe venitul anual datorat, pentru sponsorizarea entitatilor nonprofit, prin completarea punctului H.2, din Declaratia de Venit Global, respectiv rubrica denumita "Destinatia sumei reprezentand 1% din impozitul pe venitul anual datorat".

Toti cetatenii care doresc sa se implice pentru ajutorarea diabeticilor trebuie sa retina urmatoarele date: numele asociatiei (ASOCIATIA DIABETICILOR DIN ROMANIA) , codul de identificare fiscala (4571271) si contul bancar ale acesteia (cod IBAN: RO 98 RNCB 5020000017740001).


Va asteptam sa ne vizitati atat la corturile amplasate in zona P-ta Unirii, P-ta Universitatii, statia de metrou Titan, statia de metrou Dristor, P-ta Salajan, P-ta Trapezului, P-ta Ramnicu Sarat, Str. Lucretiu Patrascanu (Circa Financiara), cat si la www.ajutorpentrudiabetici.ro.

Pentru testarea glicemiei si a tensiunii arteriale, va invitam miercuri, 11 mai, intre orele 9.00 – 14.00, la corturile din P-ta Unirii, P-ta Universitatii si de la statia de metrou Titan.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon: 0741.229.389, persoana de contact: Razvan Stan; ajutor_pentru_diabetici@yahoo.com;

Organizatia de Tineret a Partidului Democrat, Sector 3

Despre OT PD S3

Gabriela Mateescu
Imagine, Relatii cu Mass- Media si Purtator de Cuvant, OTPD S 3

Bucuresti, Hristo Botev 31
PD Sector 3, Organizatia de Tineret
ajutor_pentru_diabetici@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ot-pd-s3/si-liviu-negoita-a-inteles-ca-1-de-la-el-100-pentru-ei