Outpost24 partener la a 6-a editie IP Workshop

BUCURESTI - 31 martie 2011

Comunicat tip General in IT&C

Simpozionul National IP Workshop va reuni in perioada 31 martie – 3 aprilie 2011, la Calimanesti, judetul Valcea, elevi si studenti din aproape toata tara dornici sa-si impartaseasca proiectele si pasiunile. Evenimentul, ajuns la cea de a 6-a editie, este organizat de catre de ASAFF (Asociatia Studentilor si Absolvenitilor Filierei Francofone) si LASFA (Liga Studentilor si Absolventilor Filierei Anglofone), impreuna cu Grupul Scolar Economic Administrativ si de Servicii Calimanesti.

Bucuresti, Romania – 31 Martie 2011 – Outpost24, lider in tehnologia detectiei vulnerabilitatilor.

 

Simpozionul National IP Workshop va reuni in perioada 31 martie – 3 aprilie 2011, la Calimanesti, judetul Valcea, elevi si studenti din aproape toata tara dornici sa-si impartaseasca proiectele si pasiunile. Evenimentul, ajuns la cea de a 6-a editie,  este organizat de catre de ASAFF (Asociatia Studentilor si Absolvenitilor Filierei Francofone) si LASFA (Liga Studentilor si Absolventilor Filierei Anglofone), impreuna cu Grupul Scolar Economic Administrativ si de Servicii Calimanesti.

 

Calimanestiul va deveni pentru cateva zile capitala tehnologiei: software utilitare, software educationale, pagini web, aplicatii mobile, roboti... Intregul univers IT va fi structurat in cadrul unor evenimente menite sa faciliteze schimbul de idei si experienta intre elevi, studenti, profesori si jurnalisti.

 

Pe data de 2 aprilie Outpost24 va oferi pasionatilor de calculatoare si electronica accesul la aplicatiile sale prin intermediul prezentarilor si a testelor in timp real.  Astfel participantii vor afla informatii despre solutia OUTSCAN, Software as a Service (SaaS), ce scaneaza toate dispozitivele conectate direct la Internet si care ar putea deveni tinta unui atac si despre HIAB, server preinstalat, care fiind amplasat in interiorul retelei, poate avea o aplicabilitate mai larga decat OUTSCAN. Vulnerabilitatile pot fi identificate cu succes si administrate pe toate serverele, statiile de lucru si/sau alte dispozitive care sunt disponibile in retea. Informatiile confidentiale despre vulnerabilitati descoperite de HIAB nu parasesc niciodata reteaua, ramanand stocate in interiorul aplicatiei HIAB.

 

 

Outpost24 este o companie suedeza, cu sediul la Karlskrona, lider in tehnologia detectiei vulnerabilitatilor cu o prezenta globala avand reprezentante in peste 30 de tari printre care SUA, Anglia, Germania, Franta, Rusia, Australia, Thailanda si Brazilia. Cu o disponibilitate 24 de ore din 24, 7 zile din 7, Outpost24 satisface prin promptitudine, solicitudine si competenta un numar de peste 1000 de clienti europeni, avand in componenta agentii guvernamentale, institutii de invatamant, companii multinationale, firme din domeniul financiar - bancar, din transport, sanatate, media, comert sau servicii. Dintre clientii care au ales Outpost24 enumeram: Travelex, Delta Lloyd Group, ING Life Limited, Universitatea din Helsinki, Deloite.

 

Pentru informatii suplimentare apelati direct romania@outpost24.com  

Despre Outpost24

Despre Outpost24Outpost24 este lider in tehnologia evaluarii vulnerabilitatilor si al managementului acestora. Suntem independenti de orice alt furnizor de solutii de securitate. Produsele noastre sunt utilizate de mai mult de 1000 de companii si agentii guvernamentale, incluzand Travelex, Delta Lloyd Group, ING Life Limited, Universitatea din Helsinki si Deloitte. Sediul principal este in Suedia si o retea de oficii locale sunt prezente la nivel global.