Statistici web in timp real cu AnalizaTrafic.ro

BUCURESTI - 22 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

SC Outside Software SRL a lansat AnalizaTrafic.ro o solutie avansata de analiza a traficului unui site de web.

Statistici web in timp real cu AnalizaTrafic.ro

Spre deosebire de site-urile de profil din Romania, statisticile furnizare de AnalizaTrafic.ro sunt private, numai proprietarul site-ului avand acces la ele. De asemenea, o alta caracteristica importanta este faptul ca utilizatorii acestui serviciu nu trebuie sa afiseze nici un logo AnalizaTrafic.ro pe site-ul pe care doresc sa-l monitorizeze.

AnalizaTrafic.ro se poate integra cu orice site, indiferent de tehnologia pe care o foloseste. AnalizaTrafic.ro furnizeaza 36 de rapoarte complexe privind vizitatorii si traficul pe care il fac acestia pe site-ul monitorizat, totul in timp real. De asemenea, utilizatorul poate vedea statistici pe orice perioada de timp din trecut. In momentul de fata, accesul la site-ul AnalizaTrafic.ro este gratuit.

Despre Outside Software SRL

Outside Software SRL este o companie romaneasca de software creata cu intentia de a furniza servicii de calitate la preturi atractive. Membri echipei de la Outside Software au o experienta de cel putin 5 ani in dezvoltarea de aplicatii complete pentru internet, solutii scalabile cu sisteme de baze de date, aplicatii complexe pentru sistemele Windows si nu numai.

www.outsidesoftware.ro
office@outsidesoftware.ro
Florentin Badea - General Manager

Despre AnalizaTrafic.ro

AnalizaTrafic ofera una dintre cele mai bune solutii de contorizare a traficului pe un site de web. AnalizaTrafic furnizeaza rapoarte detaliate privind vizitatorii site-ului dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa inserati o bucata de cod in fiecare pagina de pe site-ul dumneavoastra pe care doriti sa o monitorizati. Apoi va logati pe AnalizaTrafic.ro si puteti urmari in timp real activatea pe site-ul dumneavoastra.

www.analizatrafic.ro
office@analizatrafic.ro

Despre Outside Software SRL

AnalizaTrafic.ro este un serviciu online lansat de SC Outside Software SRL.
Florentin Badea - General Manager - Outside Software SRL
florentin.badea@outsidesoftware.ro
office@analizatrafic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/outside-software-srl/statistici-web-in-timp-real-cu-analizatrafic-ro