SDnet revoluţionează distribuţia de presă!

BUCURESTI - 5 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Outsourcing Factory Inc. a lansat noua versiune a soluţiei ERP - SDnet, menită să faciliteze activitatea de back-office a departamentelor de distribuţie, financiar şi management, din cadrul editurilor de presă din România.

SDnet revoluţionează distribuţia de presă!

SDnet este o soluţie de tip Enterprise Resource Planning, special concepută pentru editurile de presă din România, ce sprijină activităţiile departamentelor de distribuţie şi contabilitate. Totodată, SDnet este suport persoanelor de decizie, în stabilirea strategiilor optime.

Cum revoluţionează SDnet distribuţia de presă?

SDnet optimizează întreaga activitate de distribuţie a editurilor de presă prin preluarea comenzilor, urmărirea vânzărilor, a livrărilor şi a returelor, prin generarea automată a facturilor, a avizelor şi a etichetelor şi prin înregistrarea şi urmărirea plăţilor făcute.

SDnet a fost creat pentru a reduce cu până la 60% timpul aferent procesului de distribuţie prin gestionarea automatizată a tuturor informaţiilor dependente de clienţi, tiraje, comenzi, facturări şi plăţi. Deasemenea, prin folosirea sistemului SDnet, necesarul de personal din departamentul de distribuţie poate fi redus cu până la 50%, având astfel posibilitatea de a investi resursa umană în dezvoltarea altor departamente din cadrul editurii.

Informaţiile înregistrate în sistem sunt accesibile în orice moment şi din orice locaţie, printr-o reţea de tip VPN (Virtual Private Network) sau prin Internet. Este posibilă vizualizarea, în timp real, a rapoartelor aferente activităţilor de vânzări şi financiare, fiind astfel, un suport incontestabil în stabilirea strategiilor de dezvoltare. SDnet ajută la arhivarea tuturor informaţiilor legate de clienţi şi de publicaţiile reprezentate de editură şi asigură, totodată, securitatea informaţiilor înregistrate.

Structura SDnet:

Modulul Clienţi permite manipularea listelor de clienţi existenţi, identificarea rapida a informaţiilor şi editarea de noi înregistrări (clienţi şi persoane de contact).

Modulul Produse oferă acces la situaţia stocurilor, la editarea produselor şi structurarea lor în categorii de apariţie, la definirea ediţiilor de apariţie şi la înregistrarea stocurilor.

Modulul Abonamente asigură atât editarea şi cartarea acestora, precum şi gestionarea clienţilor de abonamente.

Modulul Comenzi facilitează cartarea pe ediţii, generarea tirajelor, optimizarea comenzilor către clienţii de difuzare, editarea avizelor (de livrare, de retur, sau suplimentare), urmărirea comenzilor (cereri, livrări, reture), realizarea de rapoarte privind comenzile generate şi avizele editate, posibilitatea de a transfera, în mod direct, tot istoricul din sau în fişiere de tip Excel.

Modulul Facturi permite generarea automată a facturilor (livrare, stornare, retur), tipărirea acestora, ştergerea şi identificarea uşoară a celor dorite.

Modulul Încasări permite vizualizarea situaţiilor încasărilor raportată la clienţi, date de înregistrare sau categorii de clienţi.

Modulul Rapoarte asigură vizualizarea în timp real a situaţiilor comenzilor, vânzărilor, încasărilor, clienţilor şi subclienţilor, oferă informaţii referitoare la contabilitatea clienţilor, generează calendare Livrat-Vândut-Retur, jurnale de vânzări, tiraje lunare, declaraţia BRAT şi realizează topuri pe vânzările realizate.

Modulul Etichete permite editarea etichetelor pentru distribuitorii de abonamente sau vânzare cu bucata şi generarea borderoului pentru tipografie.

Modulul Administrare asigură crearea permisiunilor de utilizare şi definirea coordonatelor folosite în sistem.

Aşadar, SDnet devine partenerul râvnit în distribuţia de presă!

Despre Outsourcing Factory Inc.

Outsourcing Factory Inc. s-a impus ca furnizor de soluţii profesioniste Customer Relationship Management, Enterprise Resource Planning şi Business Integration, atât pe piaţa românească, cât mai ales, pe cea internaţională. Compania oferă soluţii software pentru multiple verticale, şi deasemena, servicii de outsourcing direcţionate către aceste domenii, atât onshore/onsite, cât şi offshore.
Outsourcing Factory Inc. este formată dintr-o echipă de profesionişti dedicaţi dezvoltării software inovative, cu o bogată experienţă, acreditaţi ca parteneri Microsoft sau Sun.

Produsele şi serviciile companiei sunt folosite în întreaga lume: Franţa, Canada, Marea Britanie, Germania, Olanda, SUA, Spania, Italia, Austria, Danemarca, Suedia, Norvegia, Coreea de Sud, Brazilia, Emiratele Arabe Unite, Belgia şi Romania; iar printre cele mai îndrazneţe proiecte se numără: PlumChoice, Normand, eSkill, BiggestStars, Zynium, LexiBase-Online, Celuga şi SDnet.

Oana Dereli
Marketing Manager
Outsourcing Factory Inc.
www.outsourcing-factory.com