Iluminatul solar- o solutie la indemana pentru administratiile locale

Sibiu - 6 octombrie 2009

Comunicat tip General in Administratie Publica

Datorita interesului tot mai mare din ultimul timp pentru solutiile de energie alternativa, am creat site-ul dedicat pentru iluminat solar, www.iluminat-solar.com

Iluminatul solar- o solutie la indemana pentru administratiile locale

Conditiile economice din ultimul timp, au facut tot mai multe administratii publice sa isi indrepte atentia catre solutii alternative, prin care se pot crea economii substantiale la bugetele locale si asa greu incercate de criza mondiala.

Iluminatul solar reprezinta o solutie noua in Romania iar semnele de intrebare pentru o astfel de solutie sunt multe. De aceea, am creat special, un site dedicat, care incearca sa aduca 'lumina' tuturor celor interesati.

Suntem pregatiti sa oferim pe langa produsele pentru iluminat stradal solar si servicii de instalare, de procurare stalpi metalici zincati cat si consultanta specializata privind orice proiect tehnic(amplasare, modele, calcule luminotehnice), pana la obtinerea de finantari nerambursabile.

Produsele noastre sunt cele mai compacte de pe piata, sunt create dupa know-how american si beneficiaza de seriozitatea si calitatea data de fabricile din Taiwan si Coreea de sud.

Increderea partenerilor nostrii de pana acum si a zecilor de proiectanti care ne-au inclus produsele in proiectele care asteapta finantari, ne da posibilitatea sa va prezentam cateva proiecte realizate prin energie verde.

Despre Overall Company Srl

www.iluminat-solar.ro
www.iluminat-solar.ro
office@iluminat-solar.ro