MediaFun.ro - Gama completa de telefoane mobile si accesorii

BUCURESTI - 10 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Peste 700 de telefoane mobile si accesorii cu garantie de producator si livrare in maxim 24 ore la preturi corecte - in gama curenta a MediaFun.ro.

MediaFun.ro - Gama completa de telefoane mobile si accesorii

In dorinta de a oferi clientilor accesul cat mai usor la tehnologie si confort, gama curenta a MediaFun.ro cuprinde acum toate marcile de telefoane mobile si accesorii gsm importate prin caile oficiale, cu garantie de producator de 2 ani si livrare in maxim 24 de ore - totul la un pret corect.

Ca sa fie si mai aproape, MediaFun.ro a lansat serviciul de suport online MediaFun Online pentru a raspunde rapid la intrebari si pentru a oferi solutii corecte la solicitarile clientilor intr-un interval de timp cat mai scurt.

Fara sa se deplaseze de la birou, clientii nostri pot beneficia de avantajele unor cumparaturi cu un confort sporit, termen rapid si costuri reduse.

Prin MediaFun.ro, cu doar cateva click-uri produsele dorite sunt mult mai aproape de dumneavoastra.Despre OVP Distributie


Despre MediaFun.ro


MediaFun.ro este un magazin online pentru telefoane mobile, accesorii GSM, produse IT si foto-video. Serviciul oferit se axeaza pe calitate, seriozitate si rapiditate si pe relatiile cu partenerii autorizati din aceste industrii. Gama este bogata si provine de la branduri cu renume: Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Philips, Samsung, LG, Alcatel, Panasonic, Sony, Toshiba, FSC, Siemens, HP, Canon, Sagem, Mio, Acer, Thrustamster, Hercules, Mio, HTC, Eten, Kingston, Sandisk si altii.

Compania care administreaza site-ul www.mediafun.ro: OVP DISTRIBUTIE SRL
Bd. Iuliu Maniu, nr.6, in incinta centrului de afaceri Pumac
Sector 6, Bucuresti
Telefon : 021 317 02 03
Fax : 031 815 48 52