A avut loc lansarea campaniei de strangere de fonduri “Gesturi spre Normalitate”

BUCURESTI - 8 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Ieri, 7 septembrie 2004, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Palatul Parlamentului, Fundatia Estuar (www.estar.org), in colaborare cu agentia de relatii publice PRevolution (www.PRevolution.ro) a lansat campania de responsabilizare sociala “Gesturi spre Normalitate”.

A avut loc lansarea campaniei de strangere de fonduri “Gesturi spre Normalitate”

Discutiile s-au concentrat in jurul unor probleme sensibile cu care se confrunta fundatia si beneficiarii ei: prejudecatile si mentalitatile oamenilor, respingerea si lipsa de afectiune, lipsa de informare a societatii, nevoia de implicare a sectorului business din Romania si nevoia de sensibilizare a opiniei publice.

Campania de responsabilizare va continua cu vizite la marile companii pe tot parcursul lunii septembrie si se va incheia cu “Gala Gesturilor spre Normalitate”, eveniment dedicat tuturor celor care au sustinut si sustin Fundatia Estuar.

Campania de prezentari va avea cateva elemente de noutate, in sensul ca se urmareste si obtinerea unor fonduri sau servicii contra servicii oferite de Fundatia Estuar. Astfel, beneficiarii pot oferi reprezentatii teatrale pentru angajatii companiilor la un eveniment intern, pot confectiona cadouri de sarbatori pentru angajati, pot organiza concerte de Craciun, toate acestea pentru a oferi o surpriza placuta angajatilor companiilor.

Gala Gesturilor spre Normalitate va cuprinde si cateva activitati inedite si interesante. Beneficiarii vor da o reprezentatie de teatru social pe o piesa compusa de ei si va avea loc o expozitie cu obiecte confectionate manual. Astfel, invitatii vor avea ocazia sa ii cunoasca indeaproape pe acesti oameni, sa vorbeasca cu ei, sa vada ca intr-adevar sunt niste oameni neindreptatiti care au nevoie si merita sprijinul lor. Toti sponsorii Fundatiei Estuar vor primi statutul de parteneri si cei mai generosi vor fi premiati si vor primi cadouri speciale.

Despre P.R.evolution

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati: Mihaela Mohorea, Director de Marketing si Relatii Publice Estuar- mihaela.mohorea@estuar.org, telefon: 021.332.17.72 sau Manuela Sandulescu, PRevolution Expert- manuela@PRevolution.ro, telefon: 021.212.90.22


Manuela Sandulescu PRevolution Expert
021.212.90.22
manuela@PRevolution.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/a-avut-loc-lansarea-campaniei-de-strangere-de-fonduri-gesturi-spre-normalitate