Comanda-ti album foto on line

BUCURESTI - 18 noiembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Digital Lives! Do You?!

De acum inainte, vei avea fotografiile tale digitale preferate tiparite fara sa fii nevoit sa te deplasezi 1metru in afara biroului sau casei pentru a le comanda, plati sau ridica.

Comanda-ti album foto on line

Digital You.ro este un serviciu exclusiv on line de printare a fotografiilor digitale. Lansarea a avut loc in data de 10 noiembrie in cadrul conferintei organizate de integratorul de solutii de e-commerce DotCommerce, la Grand Hotel Marriott Bucuresti.

Calitatea exceptionala a hartiei folosite si sistemul de printare asigura o garantie de 100 ani pentru fiecare fotografie. Plata se face pe card iar livrarea fotografiilor se face la locul si la ora indicata de client. Preturile sunt de laborator foto.

Astfel, in functie de calitatea si dimensiunile hartiei, preturile sunt:

Dimens. LuciosMat
9*1385009000
10*15950010200
13*181430015000
15*211800018500
20*303830040000
25*386500066000

Pentru a folosi Digital You trebuie urmati 3 pasi simpli.
Primul consta in inregistrare. Datele de contact sunt confidentiale dar si necesare pentru a lua legatura cu dvs in caz ca nu sunteti acasa la ora indicata. Se vor incarca fotografiile prin sistemul BROWSE, SEND. Celor care nu sunt familiarizati cu sistemul, li se va oferi adresa de e-mail: foto@digitalyou.ro si vor fi incarcate de un administrator pentru a le gasi viitoare data viitoare cand apeleaza la serviciile Digital You.

Urmatorul pas consta in selectarea dimensiunii, a nr de fotografii si a tipului de hartie folosit. Automat se va calcula suma pe care o aveti de platit. Pentru bucuresteni transportul fotografiilor este gratuit, platindu-se curieratul in valoare de 55.000 de lei doar de catre cei care sunt in afara capitalei.

Se va selecta ziua si intervalul orar dorit si fotografiile vor fi livrate la usa in maxim 24 h in Bucuresti si 48 in afara.

Conform spuselor lui Marius Dosinescu, director Avantaj Net, serviciul urmeaza sa se extinda pe parcursul anului 2005 si la nivel european, caz in care clientii vor fi anuntati din timp.

Despre P.R.evolution

Mai multe informatii puteti afla de la Marius Dosinescu , 021.3222770, 0722237373 sau scriind un e-mail la foto@digitalyou.ro

Marius Dosinescu
foto@digitalyou.ro