Comunicate P.R.evolution

Compania P.R.evolution a emis 36 comunicate de presa

 • Tu ce intrebari ai?

  Tu ce intrebari ai?

  BUCURESTI - 29 octombrie 2004

  S-a lanseaza Ladies Questions, singura revistei de educatie sexuala dedicata in exclusivitate femeilor. Pentru ca si femeile au intrebari si cer raspunsuri. Ladies Questions este prima revista de educatie sexuala destinata femeilor.    comunicatul de presa

 • AIESEC a adus 'Solutii de dezvoltare a afacerilor din industria IT

  AIESEC a adus 'Solutii de dezvoltare a afacerilor din industria IT

  BUCURESTI - 27 octombrie 2004

  AIESEC a fost prezent astazi 27 octombrie la a doua editie "Linux Open Alternative Days",eveniment desfasurat la Athenee Palace Hilton Hotel,
  Bucuresti, 26-27 octombrie. In cadrul celei de-a doua editii LOAD s-au prezentat solutii hardware si software Open Source, bazate pe platforma Linux.

  Solutia cu care vine AIESEC este Programul International Exchange, care se adreseaza direct nevoii de dezvoltare a companiilor din domeniul IT.
  Raspunsul gasit de AIESEC pune accent pe aducerea resurselor umane internationale, cu o pregatire adecvata cerintelor cerintelor pietei IT din Romania.
      comunicatul de presa

 • 100 de hit-uri cu IQads.ro

  BUCURESTI - 15 octombrie 2004

  Cele mai bune 100 de clipuri ale fiecarei luni. Nu din Romania…ci din lume! Acesta este cel mai nou serviciu pe care IQads.ro il pune, in premiera, la dispozitia consumatorilor de publicitate incepand cu luna octombrie.    comunicatul de presa

 • “Cuvantul care vinde” a ajuns si in Romania

  “Cuvantul care vinde” a ajuns si in Romania

  BUCURESTI - 28 septembrie 2004

  Aseara, 27 septembrie, s-a inaugurat primul serviciu din Romania specializat in copywriting “on demand”: Slogan.ro. Lansarea a avut loc la initiativa portalului de publicitate Iqads.ro, in colaborare cu PR evolution si Avantaj Net, in cadrul Galei “Gesturi spre Normalitate” organizata la Palatul Parlamentului.

      comunicatul de presa

 • Gala Gesturilor spre Normalitate

  Gala Gesturilor spre Normalitate

  BUCURESTI - 22 septembrie 2004

  După cum promiteam, Gala Gesturilor de Sanatate Mintala continua, pasii pozitivi acum transformandu-se in pasi spre normalitate in care companiile romanesti isi asuma responsabilitatea de a dezvolta o strategie de actiune în comunitate pe termen lung.

  Gala Gesturilor spre Normalitate este un eveniment organizat de Fundatia Estuar in colaborare cu PR evolution, dedicat tuturor celor care ne-au inteles si ne-au sprijinit in cei 11 ani de activitate: sponsori, donatori, parteneri, colaboratori, prieteni. Este, de asemenea, un prilej de a arata societatii ca nu suntem singuri, ca suntem sustinuti de catre autoritati, ai sectorului business si mass media.
      comunicatul de presa

 • AIESEC si Electrolux deschid Programul Central - Est European eXchange

  AIESEC si Electrolux deschid Programul Central - Est European eXchange

  BUCURESTI - 16 septembrie 2004

  Prin programul international eXchange organizat de AIESEC, Electrolux ofera 11 pozitii in companie in reprezentantele sale din Suedia, Italia, Belgia si Germania. Pentru program aplica tineri inscrisi in programul eXchange din Polonia, Ungaria si Romania.      comunicatul de presa