Creativitate pentru toti: 20.000€ castigati online

BUCURESTI - 5 iulie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Creathead.it – comunicate de peste 3000 de art-creative din toata lumea – propune un nou concurs online cu premii in valoare de 3000 de Euro.

La concurs pot participa artisti/designeri/fotografi sau programatori cu conditia sa completeze formularul de inregistrare pentru a avea acces la brieful de creatie.

Noua provocare este realizarea grafica a unui mail pentru lansarea campaniei de Direct Marketing. Client este o multinationala din Italia specializata in dezvoltarea unor solutii globale de telefonie mobila. Concursul se inchiei pe 15 Iulie 2007.

Ultimul concurs a inregistrat peste 150 de participanti si aproximativ 30 de lucrari au fost pre-selectate de client pentru etapa finala. Premiul cel mare consta in 1500 de euro. Printre clienti se numara Microsoft, Bosch, Mucillo Group, Masterfoods, OKI, etc.

“Creathead si-a propus sa creasca nivelul pietei creind posibilitatea unei dezvoltari fara bariere culturale sau locale. “ - Dario Preda, manager CreatHead.

CreatHead.it este sustinut in Romania de www.ElegantGift.ro - magazin online de cadouri ce asigura livrare la nivel international.

'Am decis sa sustinem acest tip de competitii pentru ca dezvolta creativitatea fara sa tina cont cine esti sau unde lucrezi – importante sunt ideile si profesionalismul.' declara Raluca Nitu, Manager ElegantGift.ro

Despre P.R.evolution

www.creathead.it

02/45.49.03.00
info@creathead.it

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/creativitate-pentru-toti-20-000eur-castigati-online