Desfiintam monopolul agentiilor imobiliare de cartier

BUCURESTI - 12 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

De astazi, tranzactiile imobiliare se vor incheia direct intre cumparatori si vanzatori. Intr-o piata monopolizata de mii de agenti imobiliari neprofesionisti, Magazinuldecase.ro ofera acum alternativa la normalitate.
MagazinuldeCase, serviciu online dezvoltat de Web Content Services SRL, este solutia viabila prin care proprietarii isi vor vinde casa fara a mai fi constransi sa plateasca comisionul unei agentii imobiliare.

Desfiintam monopolul agentiilor imobiliare de cartier

Proprietarul are posibilitatea sa isi prezinte detaliat intrega oferta iar cumparatorul il va putea contacta direct. Garantia veridicitatii informatiilor este asigurata prin reprezentantii MagazinulDeCase care vin la adresa proprietatii, realizeaza fotografii relevante si culeg toate datele necesare unui cumparator pentru a face o selectie critica a proprietatii dorite, inca dinainte de a o vedea fizic. Nu ramane decat sa concteze vanzatorul si sa incheie tranzactia.
Diferentierea fata de orice alt serviciu de gen este ca atat proprietatile cat si proprietarii sunt reali, exista si cu siguranta nu sunt agenti imobiliari sau agentii imobiliare.

Proprietarii vor putea discuta direct cu potentialii cumparatori si vor incasa intreaga suma de bani pe care acestia o platesc pentru noua lor casa. Nici primirea in 'vizita' a zecilor de agenti imobiliari, cu rol principal de taximetristi ai eventualilor cumparatori, nu mai sunt necesare deoarece clientii care ii vor contacta vor putea cunoaste deja toate detaliile ofertei.

'Serviciul genereaza o liberalizare intr-un segment in care s-au instaurat regulile anormale impuse de agentiile imobiliare neprofesioniste prin acapararea tuturor mediilor de promovare conventionale ce gazduiesc spatiu dedicat anunturilor din acest domeniu si fac astfel imposibila realizarea contactului direct intre cele doua parti implicate in tranzactie. Consider ca este un lucru firesc ca un vanzator sa aiba posibiliatea sa primeasca pe un bun personal exact atat cat valoreaza si deasemenea nici cumparatorul bunului sa nu fie obligat sa plateasca mai mult', a declarat Matei Malos, general manager Web Content Services.

MagazinulDeCase percepe, numai vanzatorului, un tarif cuprins intre 40 si 80 RON (in functie de numarul de camere al imobilului) . Pretul este similar unui anunt publicat intr-un ziar central pe o perioada de 1-3 aparitii si o data platita taxa, serviciile MagazinuldeCase sunt valabile pana in momentul vanzarii.

In plus, MagazinulDeCase ofera gratuit clientilor programari preferentiale si reduceri substantiale la notariate si ingineri cadastrali pentru incheierea formalitatilor legale (banii economisiti depasind cu mult taxa platita initial), toate informatiile necesare incheierii unei tranzactii, aspecte legate de comportamentul emotional al vanzatorului/cumparatorului, tehnici de negociere etc.

MagazinulDeCase isi sprijina clientii prejudiciati de agentiile imobiliare. Utilizarea informatiilor din baza de date a MagazinuluideCase de catre o terta persoana in scop comercial este strict interzisa. In cazul abuzurilor agentilor imobiliari, proprietarii prejudiciati se vor putea adresa instantei, toate cheltuielile fiind suportate de Web Content Services.

Despre P.R.evolution

'Magazinuldecase.ro este primul serviciu imobiliar care isi propune sa schimbe ceva. Restul nu au facut decat sa strice si mai mult piata, oferind anunturi care nu mai erau valabile, pentru ca autorii le introduceau pe mai multe site-uri odata, si de mai multe ori, sau dand ocazia agentiilor sa isi intinda si mai mult tentaculele.' apreciaza Ionut Oprea, director de comunicare Media PRO Interactiv. (extras din articolul 'Impotriva unei piete imobiliare intepenite' publicat pe http://www.clickio.ro/2006/09/romanisme/impotriva-unei-piete-imobiliare-intepenite)

Serviciul este lansat in varianta beta in Bucuresti, urmand ca pana la finalul anului sa fie disponibil si in restul tarii.

Matei Malos
General manager Web Content Services.

office@magazinuldecase.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/desfiintam-monopolul-agentiilor-imobiliare-de-cartier