Halloween 2006, fabricat doar in Romania!

BUCURESTI - 1 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Revista Traieste Feminin(www.TraiesteFeminin.ro ) a organizat in parteneriat cu Men’s Health o petrecere de Halloween in stil pur romanesc. Cele 3 ceasuri rele au fost alungate cu mult usturoi, incantatii deasupra dovlecilor sculptati si un concert de zile mari oferit de Tamango si Trupa Shukar Collective.

Halloween 2006, fabricat doar in Romania!

In deschiderea petrecerii a avut loc un spectacol inedit oferit de trupa de dans StreetBeat. Apoi atmosfera a fost incinsa de ritmurile romanesti, tiganesti si orientale specifice Shukar Collective. Invitatii s-au delectat cu vin fiert, tuica fiarta si nuci la discretie, meniul incluzand sarmale, slana si branza cu ceapa, placinta de dovleac si mamaliga pe platouri mari de lemn.

Vampirii cei mai curajosi au fost premiati in urma concursurilor de dans si cel de sculptat dovleci.
La eveniment au participat in calitate de invitati de onoare actrita Maria Buza si regina R&B Cristina Spatar.

“Revista Traieste Feminin se adreseaza femeilor singure si acesta este primul eveniment pe care l-am organizat dintr-un lung sir de evenimente ce vor urma. Pregatim un seminar de autodezvoltare si motivare” declara Diana Nitu, manager Traieste Feminin.ro

Inregistrarile pentru eveminete se realizeaza pe website-ul revistei, procesarea platilor online prin card bancar realizandu-se securizat prin intermediul solutiei oferite de GECAD ePayment.

Despre P.R.evolution

Partenerii media pentru acest eveniment au fost: PcWorld, Cool Girl, Bucharest-Guide, MiculParis.ro si Port.ro. Evenimentul a fost filmat de Antena 1 si Euforia TV.

Stanescu Marilena
0724803533
contact@traiestefeminin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/halloween-2006-fabricat-doar-in-romania