IQads.ro iti da intalnire cu McCann

BUCURESTI - 16 august 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

IQads.ro continua marti, 17 august 2004 seria discutiilor cu marile agentii de publicitate, inaintea voastra venind McCann Erickson.

IQads.ro iti da intalnire cu McCann

Lansat la 1 octombrie 2003, IQads.ro se adreseaza tuturor celor interesati de lumea publicitatii. Arhiva de peste 500 spoturi TV, studiile de caz, comentariile referitoare la reclamele de pe piata, noutatea stirilor, precum si lansarea unui forum interactiv l-au transformat in decurs de cateva luni in cel mai mare portal de publicitate din Romania.

Pe 7 iulie a.c., IQads.ro a venit in intampinarea dorintelor publicului deschizand o serie de discutii cu cele mai mari agentii de publicitate din Romania. “Devoratorii de publicitate” au astfel ocazia de a-i lua la intrebari pe cei mai buni dintre cei mai buni. Intrebarile au acoperit o arie larga, de la campania preferata, pana la amanunte legate de productia unui spot, modalitatea de alegere a unui jingle sau cum poti intra in lumea publicitatii.

“Initiativa IQads.ro este unica. Suntem primii care ne-am gandit ca cei care pot oferi informatii concrete despre publicitate sunt chiar cei care activeaza la cele mai bune agentii din Romania. In felul acesta, cititorii nostri pot afla detalii, de obicei bine pastrate”, spune Daniel Truica, Director de Marketing ElidaMedia - firma care administreaza IQads.ro.

Primul invitat pe forumul IQads.ro a fost Bogdan Manea, Creative Director la Saatchi & Saatchi, fiind urmat pe 13 iulie de echipa de la Leo Burnett: Bogdan Naumovici, Creative Director, Carmen Calugareanu, Senior Copywriter si Tudor Cuciuc, Senior Art Director. Cele mai aprinse discutii au fost legate de rebrandingul TVR, vinul Zaraza sau laptele Fulga.

Despre P.R.evolution

De data aceasta, a venit randul celor de la McCann Erickson sa raspunda intrebarilor “devoratorilor” site-ului IQads.ro.
Adrian Botan, Creative Director si Alexandru Dumitrescu, Head of Copy sunt cei doi invitiati care va stau la dispozitie pentru orice intrebare marti, 17 august incepand, asa cum v-am obisnuit, cu ora 15.00.

www.IQads.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/iqads-ro-iti-da-intalnire-cu-mccann