Lansare la Club Vox Maris Costinesti

BUCURESTI - 9 august 2004

Comunicat tip General in Turism

Vox Maris va ofera confortul de neuitat intr-un ambient de paradis. Nu iti va lua mult sa te convingi. La acestea adaugam acum si accesibilitate si siguranta prin noul site www.voxmarisclub.com.

Lansare la Club Vox Maris Costinesti

Unul dintre principiile noastre este sa incercam sa venim intotdeauna in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Stim cat de neplacut este sa ajungi bucuros in locul in care iti vei petrece vacanta si sa descoperi ca nu este asa cum te-ai asteptat. Stim ca, de cele mai multe ori, vacanta este o data pe an si atunci vrei ceva deosebit.

Am creat site-ul www.voxmarisclub.com pentru ca cei care doresc sa ne viziteze sa fie siguri ca ceea ce le promitem este adevarat. De aici, vor putea afla toate informatiile necesare: servicii, cazare, dotari, posibilitati de petrecere a timpul liber, contact si posibilitate de rezervari on line.

Pentru clientii mai vechi, am inclus sectiunea “stirile vox maris” pentru a-i tine la curent cu ultimele noutati iar pentru cei mai noi am introdus poze din interiorul clubului, pentru a-i ajuta sa isi formeze o imagine reala.


Despre P.R.evolution

Realizand acest site, Avantaj Net (www.avantajnet.ro) si PRevolution (www.PRevolution.ro) au pus pret pe functionalitate, accesibilitate si siguranta. Oferind toate informatiile necesare despre Vox Maris, viitoarii clienti nu vor fi surprinsi decat de faptul ca…realitatea bate fotografia.


Calea Victoriei, nr. 155
Bucuresti
tel.: +40241 73 40 62
fax : +40241 73 42 88
email: contact@voxmarisclub.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/lansare-la-club-vox-maris-costinesti