Livrare de flori pe litoral

BUCURESTI - 4 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Floraria online www.FloripentruEa.ro a fost alaturi de cei care si-au luat o minivacanta de 1 Mai. Special pentru cei care au dorit sa faca o surpriza celor dragi, s-au livrat flori non-stop pe malul marii.

Oferind cele mai sofisticate buchete de flori, plante si aranjamente, FloriPentruEa.ro reprezinta un mod rapid si simplu de a face un cadou. De asemenea oferim consiliere privind tipul de aranjament, de flori si culorile alese in functie de ocazie si de persoana caruia ii este daruit.

Ideea unei actiuni de 1 mai a pornit de la floraria online www.floriinconstanta.ro ce ofera livrare de flori exclusiv in Constanta. Cu toate acestea erau numeroase comenzi de flori pe litoral.
“Ce surpriza mai mare puteti face cuiva drag daca nu sa-i oferiti un buchet de flori pe plaja? Este un mod cat se poate de original de a va declara dragostea”, declara Raluca Nitu, manager proiect.

Plata se poate realiza atat online, cat si prin transfer bancar, iar in situatii deosebite este acceptata si plata prin Western Union, posta, e-mandat sau la sediul firmei. Livrarea se face in cel mai scurt timp la adresa indicata.

Despre P.R.evolution


www.FloripentruEa.ro a fost dezvoltat de Creative Mind, companie ce detine si mall-ul virtual www.elegantgift.ro, www.econcediu.com si www.monitorizareapresei.ro
Ca recunoastere a activitatii sale Creative Mind este prima firma ce a castigat un premiu pe zona de comert online de la Camera de Comert si Industrii in cadrul Galei Excelentei in Afaceri.
Sabina Baciu
PR Manager
0745865561
0318054205
sabina.baciu@elegantgift.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/livrare-de-flori-pe-litoral