Obiectivul nostru: Eleganta zambetului Dumnevoastra!

BUCURESTI - 13 iulie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

In urma colaborarii cu Avantaj Net(www.avantajnet.ro) si cu P.R. evolution (www.PRevolution.ro), Trident lanseaza site-ul oficial al clinicii: www.tridental.ro - o noutata in materie de design si facilitati oferite clientilor pe internet in domeniul stomatologic. Site-ul se adreseaza in primul rand persoanelor care doresc sa aiba acces la informare cat mai rapid si include o facilitate absoluta: posibilitatea de a se programa on-line.

Obiectivul nostru: Eleganta zambetului Dumnevoastra!

Fiecare client poate sa isi aleaga ziua si ora dorita pentru programare prin simpla accesare a adresei de web. Apoi vor fi contactati telefonic de un reprezentant al clinicii pentru confirmare.

Trident este prima clinica stomatologica ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. Astfel, veti beneficia de tratamente la cele mai inalte standarde. Ca o recunoastere a profesionalismului echipei Trident, Societatea de Stomatologie Estetica din Romania isi are sediul in cadrul clinicii. In acest fel, tratamentele estetice oferite de noi pacientilor sunt cele mai moderne optiuni existente si fiecare pacient beneficiaza de sfatul si experienta unor personalitati de renume international in domeniul stomatologiei estetice.

“Am dorit ca prin acest site sa oferim clientilor o libertate cat mai mare si acces la toate informatiile. Site-ul este dezvoltat ca un nou mediu de comunicare intre noi si clienti dar si intre “navigatori”. Acestia pot accesa informatiile oferite in Galeria zambetelor sau in Pagina Pacientilor, de exemplu, si vor obtine informatii cat mai exacte si folositoare pentru sanatatea lor dentara” a declarat Florin Lazarescu, Associate Director.

Pe langa programare on-line, site-ul mai include alte doua sectiuni :una interactiva Intreaba dentistul -raspunsul pentru fiecare intrebare o sa il primiti in maxim 48 de ore si un dictionar stomatologic on-line.

Despre P.R.evolution


Avantaj Net estimeaza ca partea de design, modul de structurare a informatiei si facilitatile oferite vor atrage un numar mare de vizitatori. Aceasta previziune se bazeaza pe faptul ca daca in Romania nu exista inca un obicei in a merge la dentist, in schimb accesarea internetului pentru obtinerea de informatii este din ce in ce mai frecventa.Adresa: Bucuresti, Str. Dr. Leonte, nr. 8, sector 5,
Telefon: 2126626
Fax: 2127399

office@tridental.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/obiectivul-nostru-eleganta-zambetului-dumnevoastra