S-a lansat primul engross de flori online: www.FloriEngross.com.

BUCURESTI - 28 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

De 1 martie, Flori Engross.com ofera solutii celor care nu au timp sa colinde magazinele dar vor sa ofere o floare tuturor femeilor din jurul lor, la preturi cat mai mici.

Pe stoc exista toate tipurile de flori, cu o mare varietate de nuante si dimensiuni. Clientii pot alege astfel un pachet de flori de pana la 50 de fire.

“In aceste zile doamnele si domnisoarele primesc cadouri de la cei dragi. De ce sa oferiti doar cateva martisoare cand puteti face o surpriza tuturor colegelor si prietenelor dumneavoastra?” declara Raluca Nitu, manager proiect.

Comenzile pot fi realizate integral online, cu plata prin card de credit sau debit, optand pentru livrare la sediul firmei sau acasa. FloriEngross.com ofera livrare in Bucuresti in 5 ore de la comanda si in 24 de ore pentru restul tarii.

Despre P.R.evolution

Proiectul a fost dezvoltat de Mind Mark.SRL, proprietar www.ElegantShop.ro – un mall virtual cu cadouri, asigurand livrarea in 23 de tari europene.
Odata cu dezvoltarea pietei online din Romania, aparitia unor engrouri virtuale era cat se poate de fireasca. De asemenea integrarea Romaniei in Uniunea Europeana faciliteaza accesul la piata internationala de consumatori online.


Sabina Baciu
PR Manager
031.805.42.05sabina.baciu@floriengross.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/p-r-evolution/s-a-lansat-primul-engross-de-flori-online-www-floriengross-com-