Packaging

Definitie Packaging

Materialele(sticla, aluminiu, carton,etc) folosite la inceput pentru a contine si proteja un produs, in ultimii ani, rolul packaging-ului s-a extins, astfel incat, pe langa ambajaj si protectie, scopul lor a devenit si acela de a atrage atentia, a aduce informatii aditionale despre produs si a asista promovarea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Packaging? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Packaging.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Packaging. Definitiile termenilor despre Packaging cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Packaging, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Packaging.