Pact de preferinta

Definitie Pact de preferinta

Varietate a promisiunii de vanzare. Conventia in temeiul careia proprietarul unei cantitati de marfa se obliga fata de o alta persoana (beneficiarul promisiunii) ca in cazul in care va vinde acea marfa sa-i acorde preferinta la pret egal. Pactul de preferinta se analizeaza ca fiind un veritabil contract incheiat sub conditie potestativa simpla. Efectele sunt identice cu acelea pe care le genereaza clauza primului refuz.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Pact de preferinta? Propune definitie

Poze Pact de preferinta

 • http://www.secan.ro/

  Poza: Piesele de mobilier rattan sintetic – noua preferinta in randul romanilor

 • rocazare.ro

  Poza: Inchirierea in regim hotelier – noua preferinta a romanilor in materie de cazare

 • PACT PENTRU SALVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL JUDEȚEAN

  Poza: PACT PENTRU SALVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL JUDEȚEAN

 • AT&T Williams a facut pact cu diavolul HELL Energy Drink

  Poza: AT&T Williams a facut pact cu diavolul HELL Energy Drink

 • Vezi toate pozele despre Pact de preferinta

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Pact de preferinta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Pact de preferinta. Definitiile termenilor despre Pact de preferinta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Pact de preferinta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Pact de preferinta.