Marco Stettler este noul Director General al societatii Pagini Aurii SA

BUCURESTI - 24 iunie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand de saptamana aceasta, Pagini Aurii are un Nou Director General, in persoana lui Marco Stettler

Marco Stettler este noul Director General al societatii Pagini Aurii SA

Marco Stettler se alatura Pagini Aurii venind de la Ringier AG, companie elvetiana lider in domeniul editarii de ziare si reviste in Elvetia, Europa de Est si Asia, unde a activat pana de curand ca General Manager in Ucraina, iar inainte fiind directorul executiv al Diviziei Free Newspapers din Ringier Romania.

Printre alte pozitii manageriale detinute, Marco a fost Advertising Director Classified Print & Online in compania Neue Zurcher Zeitung si a fost implicat in formarea companiei AdLINK Internet Media AG, companie de vanzari online care in momentul de fata este lider de piata in Elvetia.

“Marco Stettler se alatura companiei intr-un moment deosebit de important pentru dezvoltarea societatii Pagini Aurii, in care directia generala a industriei este spre formele de new media in advertising. Printre numeroasele sale realizari, Marco a capatat experienta in transformarea strategica a afacerii traditionale din publicatii in print intr-o afacere cu activitati online” – ne-a declarat Iulian Boanta, Director Marketing Pagini Aurii.

Marco Stettler il inlocuieste in functie pe Shai Goldman, care si-a inceput activitatea in Pagini Aurii in 2000 si a condus societatea prin faza de pionierat si a transformat-o intr-o solida companie pe piata din Romania.

Despre Pagini Aurii

Despre Pagini Aurii

Pagini Aurii este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România şi deţine peste 70% din această piaţă. In Decembrie 2008 a relansat Paginiaurii.ro intr-un motor de cautare business performant si complex. În portofoliul companiei se regăsesc brand-uri precum: Pagini Aurii, Pagini Albe, Contact B2B şi Pagitur. Editează 43 de ghiduri, cu o circulaţie anuală de 2 milioane de còpii, furnizează informaţii prin mediul tiparit si Internet şi aplicaţii multimedia pe CD. Compania este deţinută prin TRUVO Corporate de catre grupurile de investitii Apax şi Cinven.

Iulian Boanta
Tel. mobil: 0740.30.90.92
Tel fix: 021.20.20.900

iulian.boanta@paginiaurii.ro