Atentie la asa - zisi "reprezentanti" ai Pagini Aurii care se prezinta la sediul companiilor !

BUCURESTI - 17 aprilie 2013

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Internet

Live site

Avand in vedere faptul ca in ultimele zile la sediul mai multor companii s-au prezentat diverse persoane reprezentante ale unei/unor societati comerciale, lasand impresia ca (inca) sunt reprezentanti de vanzari ai Pagini Aurii si propunand continuarea aparitiei in Pagini Aurii "varianta Print si On Line", (incasand in acest sens diferite sume de bani in schimbul aparitiei in Pagini Aurii) suntem obligati sa facem urmatoarele precizari:

Singura versiune legala a conceptului Pagini Aurii in Romania este in forma ONLINE, numai prin
www.paginiaurii.ro detinut de FCR Media On Line, versiunea ghidului tiparit fiind sistata din 21.11.2012, odata cu falimentul companiei Pagini Aurii S.A.

pagini aurii

De asemenea, este important de precizat:

FCR Media On Line nu ofera servicii de publicitate in Pagini Aurii prin prezentare la sediul companiilor sau prin terte persoane/companii/reprezentanti;

Activitatile de vanzare si post-vanzare a anunturilor publicitare in Pagini Aurii  sunt realizate direct si exclusiv de catre FCR Media On Line numai prin contactarea telefonica a companiilor partenere de catre agentii de vanzari din Call - Center Bucuresti, numerele de apel spre Dvs fiind 021-20.20.940 si/sau 031-403.06.00;

Companiile care isi exprima telefonic acordul de aparitie in www.paginiaurii.ro primesc pe e-mail documente avand sigla, stampila si datele de identificare ale FCR Media On Line.

Cu exceptia reprezentantilor FCR Media On Line, nici o alta persoana sau companie nu are dreptul legal de a oferta, incheia contracte sau incasa sume de bani pentru aparitia anunturilor publicitare in Pagini Aurii;

Orice anunt publicitar platit "pentru aparitia in Pagini Aurii" altor companii in afara de FCR Media On Line nu va fi publicat in www.paginiaurii.ro

Va stam a dispozitie oricand cu placere pentru orice informatie suplimentara sau pentru modalitati de promovare a companiiilor prin motorul de cautare www.paginiaurii.ro

Un reprezentant al Departamentului Relatii Clienti poate fi contactat la tel 021-20.20.900 si va raspunde in cel mai scurt timp posibil solicitarilor Dumneavoastra.

Despre Paginii Aurii

Recent infiintata in tara noastra, FCR Media On Line face parte din grupul international FCR Media si a achizitionat integral Solutia / Produsele On Line de la Pagini Aurii SA salvand astfel de la faliment conceptul de traditie al Pagini Aurii in Romania.

Ca o mentiune importanta, FCR Media On Line NU a cumparat societatea falimentara Pagini Aurii S.A. si evident NU are nici o legatura cu actiunile si datoriile acesteia din trecut.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/paginii-aurii/atentie-la-asa-zisi-reprezentanti-ai-pagini-aurii-care-se-prezinta-la-sediul-companiilor