Grupul international FCR Media salveaza de la faliment conceptul Pagini Aurii in Romania!

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Social, Internet

Live site

Incepand cu luna Aprilie 2013 FCR Media readuce motorul de cautare Pagini Aurii in mediul online!

.

FCR Media On Line SRL a achizitionat integral Solutia / Produsele OnLine de la Pagini Aurii SA salvand astfel de la faliment conceptul de traditie al Pagini Aurii in Romania.

Regandirea pozitionarii brand-lui pe piata si investitia continua in noi produse On Line, va asigura continuitatea pe baze noi si moderne, a conceptului Pagini Aurii in Romania. Astfel, principalul motor de cautare de firme, servicii si produse din Romania ofera din nou acces publicului la informatii despre 600.000 de firme din tara si zona balcanica.

Recent infiintata in tara noastra, FCR Media On Line face parte din grupul international FCR Media si isi propune sa imbunatateasca rapid structura si informatiile prezente pe motorul de cautare www.paginiaurii.ro , sa lanseze noi produse si modalitati de pozitionare a anunturilor publicitare, din seria Pay For Placement Advertising (PFP), transformand rapid motoarele sale de cautare in cele mai eficiente instrumente de promovare a oricarui business.

Mentionam faptul ca FCR Media On Line nu a cumparat societatea falimentara Pagini Aurii S.A. si evident nu are nici o legatura cu actiunile si datoriile acesteia din trecut.

In prezent, motorul de cautare www.paginiaurii.ro si site-ul de mobil http://m.paginiaurii.ro ofera facilitati de publicitate targetata, locala (cu anunturi clasificate pe zone si domenii de activitate), continut bogat si optiune de cautare in limba engleza, fiind cele mai avansate produse de acest tip din Romania.

Despre Paginii Aurii

FCR Media este una dintre companiile lidere in advertising online, motoare de cautare, telefonie mobila si print din statele baltice, Irlanda, Suedia, Republica Ceha, Slovacia si Rusia. Avand peste 1400 de angajati, baze de date extrem de complexe si branduri bine stabilite in fiecare teritoriu, compania urmareste sa fie cel mai bun furnizor de business pentru intreprinderile mici si mijlocii din tarile in care activeaza.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/paginii-aurii/grupul-international-fcr-media-salveaza-de-la-faliment-conceptul-pagini-aurii-in-romania