Femeia şi Cartea

BUCURESTI - 2 mai 2006

Comunicat tip General in Social

Doina Berchină vă aşteaptă vineri, 5 mai la Cărtureşti cu Eva Femina Club 100 de ediţii la Radio România Actualităţi şi invitaţii săi.

Iniţiatoarea multor maifestări dedicate frumuseţii, dar şi inteligenţei ori spiritului creator feminin, dacă ar fi să reamintim doar Magia Modei sa Fem-Fest Manifest, Doina Berchină invita acum ascultătoarele emisiunii sale de la Radio România Actualităţi, dar şi pe oricine este interesat de subiect, la o discuţie pe teme Femeia şi Cartea. Împlinirea a 100 de ediţii Eva-Femina Club prilejuieşte o intâlnire specială la Librăria Cărtureşti, vineri, 5 mai, la ora 17
Dan C. Mihăilescu faţă în faţă cu cititoare, scriitoare şi edituri interesate de targetul feminin.
Totul agrementat cu costume de lectură, potrivite fie cu romanele roz de la începutul secolului trecut, fie cu literatura motivaţională de azi şi imaginate de creatoarea Maria Constantinescu.
Amfitrioana întâlnirii, Doina Berchină, are, se pare, o mulţime de argumente să contrazică prejudecate că femeile, azi, nu prea mai sunt interesate de lectură. Rămâne de dat însă un răspuns la întrebarea ce tip de lectură agreează.
Şi de urat LA MULŢI ANI! emisiunii care îşi trage sevele din mai vechea Prietena mea Eva, care avea succes cu un deceniu şi mai bine în urmă, la Radio România Tineret.

Despre Paideia

Împlinirea a 100 de ediţii Eva-Femina Club prilejuieşte o întâlnire specială la Librăria Cărtureşti, vineri 5 mai, la ora 17

021 316 82 21
ralucaz28@yahoo.com