Pall-Ex România a deschis un nou Hub

Sibiu - 11 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Logistica/Transport, Retail

Pall-Ex România a lansat platforma logistică din Bucureşti şi este in continuă expansiune

Pall-Ex România a deschis un nou Hub
 “Incercăm să fim tot timpul cu un pas inaintea concurenţei şi să aducem inovaţie şi eficienţă, in beneficiul clienţilor noştri. Sunt incântat de progresul făcut de reţeaua noastră, dar avem multe provocări cărora trebuie să le facem faţă, iar satisfacţia clienţilor rămâne principalul nostru obiectiv.” 

Claudiu Hila - General Manager al Pall-Ex România

Compania Pall-Ex România şi-a inceput activitatea in decembrie 2011, fiind prima reţea de distribuţie mărfuri paletizate din Estul Europei. Avand sediul central in Sibiu, cu un numar de 16 membri in primul an de operare, Reţeaua a crescut până in prezent la 28 de parteneri, companii de top in domeniul transportului sau distribuţiei de bunuri de larg consum FMCG. Acum Pall-Ex România işi extinde Reţeaua prin deschiderea unui nou hub pentru a simplifica prelucrarea volumelor de marfă paletizată ce se află in continuă creştere.

Noul hub de 4000 m² localizat in Bucureşti, a condus reţeaua către eficienţă şi flexibilitate. Economisim timp deoarece mărfurile din această zonă au acum un tranzit mai scurt, iar traficul din hub-ul central din Sibiu este fluidizat. Cel mai important beneficiu pentru clienţii noştri este că o dată cu deschiderea celui de-al doilea hub am redus costurile de livrare  pentru zona de sud a ţării.

Pall-Ex este compania de logistică şi transport care dispune de cea mai intinsă reţea de depozite din România, 28 astfel de locaţii. Fără costuri suplimentare, prin intermediul Reţelei Pall-Ex marfa transportată beneficiază de asigurare de până la 15.000 de Euro pe palet. Dovada livrării se face in timp real prin SMS cu efect vizibil imediat de către client in modulul Track&Trace. Acesta accesează on-line contul de utilizator, unde găseşte mai multe informaţii: data, ora şi persoana care a recepţionat marfa, precum şi setul de documente confirmate in format scanat. Documentele rămân arhivate pentru o perioadă indelungată de timp (1 an), fiind la dispoziţia clienţilor atunci când aceştia au nevoie de ele.

După ce a realizat o creştere cu 64 de procente a volumelor de marfă transpotate in 2014, faţă de activitatea anului 2013, Pall-Ex România a transportat recent paletul cu numărul 300.000 şi şi-a consolidat poziţia de lider de piaţă pentru servicii de transport express  mărfuri paletizate in România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pall-ex-romania/pall-ex-romania-a-deschis-un-nou-hub