Corporate Fiesta by Paloma Tours

BUCURESTI - 10 martie 2008

Comunicat tip General in Turism

Destinatii de lux pentru piata de turism din Romania in 2008, prin Paloma Tours!

Corporate Fiesta by Paloma Tours

Joi, 13 martie a.c., ora 18.00, Bucuresti, Paloma Tours Events (PTE) va invita la evenimentul de business travel al acestui sezon – 'CORPORATE FIESTA', care va avea loc la Hotelul JW Marriott, Grand Ballroom intr-o atmosfera deosebita.

Paloma Tours Events (PTE) , companie specializata in managementul destinatiilor, cu peste cinsprezece ani de experienta pe piata romaneasca de profil, este organizatorul evenimentului in cadrul caruia va fi lansata oferta de lux a anului 2008 in materie de destinatii de business si leissure.

Argentina, Brazilia si Republica Dominicana de Sud sunt destinaţiile propuse pentru 2008 si 2009 de Paloma Tours impreuna cu colaboratorii externi.

Lansarea programelor turistice de lux propuse clientilor corporate se va face in cadrul unei conferinte de presa (ora 17.00), urmata de prezentari ale destinatiilor. Seara se va incheia in acordurile muzicii latino oferite de trupa Mandinga.

Compania este membra a Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), International Air Transportation Association (IATA), The American Society of Travel Agents (ASTA), Meeting Professional Incentives (MPI), Society of Incentives and Travel Executives (SITE)

Paloma Tours este consultantul dumneavoastra pentru serviciile de travel si este o companie care ofera servicii customizate de inalta clasa avand in vedere nevoile specifice ale fiecarui client.

Fiecare eveniment organizat de Paloma Tours este unic. La fel este si abordarea noastra!


CORPORATE FIESTA by Paloma Tours Events
Bucuresti – 13 martie 2008, JW Marriott Hotel

Despre PALOMA TOURS

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa Dvs. la eveniment, până la data de 11 Martie, la următoarele numere de telefon: 021/3146647;021/3142388 sau e-mail: office1@palomatours.com
*Notă: Accesul se va permite exclusiv pe baza invitaţiei şi a legitimaţiei de presă.
Paloma Tours
Tel: 021/3146647;021/3142388 sau e-mail: office1@palomatours.com
office1@palomatours.com