Află de unde poți face rost de cele mai calitative traverse de cale ferată

Timisoara - 30 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Calitatea și profesionalismul sunt primele calitati pe care trebuie să le căutăm. Prelucrarea lemnului și obținerea de produse din lemn este un lucru cât se poate de important. Dacă produsul nu este calitativ, acesta se uzează în timp și putem spune că banii au fost cheltuiți inutil.

railway sleepers Pamirco

railway sleepers Pamirco

 Produsele oferite de noi sunt: traversele de cale ferată, dar vei rămâne surprins când vei afla că produsele noastre nu se rezumă doar la atât. 

Pamirco

Găsirea unei companii care produce traverse de cale ferata de înaltă calitate nu este o treabă tocmai ușoară și îți vom spune și de ce. Atunci când vine vorba de găsirea unei companii care lucrează într-un domeniu ce are ca scop prelucrarea lemnului, trebuie să fim atenți la niște aspecte cât se poate de importante.

Din acest motiv noi îți sărim în ajutor și îți facem cunoștință cu o companie de prelucrare a lemnului care pune tradiția la înaintare. Pamirco este firma care te va face mândru în ceea ce privește calitatea serviciilor și a produselor oferite. Pentru mai multe detalii despre noi, poți să ne vizitezi pe site sau poți citi în continuare!

Fă cunoștință cu o companie care păstrează în suflet tradiția prelucrării fine a lemnului!

De 15 ani încoace putem spune că am preluat munca Fabricii de Cherestea din Mănăștiur și am transformat-o în ceea ce se poate numi tradiție. Noi suntem cei mai buni din acest domeniu, mai ales când vine vorba de producția traverselor de cale ferată. Noi suntem cei care tăiem și rindeluim lemnul!

Care este scopul nostru? Echipa noastră se adaptează în mod continuu cerințelor pe care piața le are odată cu trecerea timpului și dezvoltarea tuturor lucrurilor. Ne perfecționăm în mod constant la nivel profesional pentru a ne asigura că oferim tuturor partenerilor noștri cele mai bune servicii de prelucrare a lemnului.

Calitatea, profesionalismul și promptitudinea sunt cele ce ne recomandă! Colaboratorii noștri sunt companii din țări precum: Egipt, Turcia, Japonia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Anglia, Olanda, Belgia, Germania și România. Putem spune că știm cum stă treaba în acest domeniu!

Descoperă care sunt serviciile și produsele cu care te întâmpină compania noastră

Pamirco este o firmă care poate impresiona foarte ușor prin serviciile oferite. O gamă mai mare de servicii, înseamnă un motiv în plus pentru care ar trebui să ne ai în vedere! Echipa noastră urmează să îți prezinte în continuare serviciile cu care compania noastră se mândrește!

Impregnare

Capacitatea de impregnare e de 40 M3/24 ore. Astfel sunt asigurate standardele cele mai înalte la nivel de calitate.

Uscare artificială

Capacitatea de uscare este de 300 M3/ciclu. Acest tip de serviciu oferit de echipa noastră de profesioniști se realizează cu ajutorul a 6 uscătoare de ultimă generație.

Aburire

Capacitatea de aburire este de 40 M3/24 ore. Această acțiune are loc cu ajutorul unuia dintre cele mai moderne aparate de aburire.

Află care sunt tipurile de traverse de căi ferate pe care noi le producem!

Traverse de cale ferată normale. Traverse folosite la macazuri și încrucișări. Traverse pentru poduri. Panouri asamblate. Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei.

Aici calitatea se îmbină cu profesionalismul și dau naștere: Pamirco!

Vrei să afli încă un motiv pentru care ne considerăm atât de buni în acest domeniu? Ei bine, trebuie să menționăm faptul că majoritatea companiilor de acest tip lucrează și cu lemne de esență moale. Ce înseamnă asta? Lemnul nu este la fel de rezistent și traversele sau produsele pentru care optați se vor uza foarte repede în timp. 

Ceea ce trebuie tu să afli este faptul că noi ne folosim doar de lemnul de esență tare. Acesta va rezista un timp mult mai îndelungat! Avem o experiență mai mult decât bogată în acest domeniu. O altă dovadă ar fi numărul impresionant de certificări pe care îl avem și care poate fi găsit cu ușurință pe site-ul nostru.

După cum am mai spus, noi suntem cei ce continuăm tradiția unei mari fabrici de cherestea, deci punem suflet în munca pe care o depunem și în produsele pe care le facem. Punem preț pe calitate și ne dorim ca și tu să observi asta! Pentru mai multe detalii, te invităm să ne faci o vizită și să te lași convins și singur de calitatea serviciilor noastre!

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pamirco/afla-de-unde-poti-face-rost-de-cele-mai-calitative-traverse-de-cale-ferata