Alege cele mai durabile traverse de cale ferată de pe piață!

BUCURESTI - 28 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Constructii

Traversele de cale ferată sunt elemente absolut esențiale atunci când vine vorba de o bună circulație a trenurilor. Acestea asigură siguranță trenurilor care circulă, indiferent ca vorbim despre trenuri care transportă călători sau trenuri marfare. Durabilitatea traverselor este probabil cel mai important aspect al acestora. Acestea trebuie să rămână funcționale în timp și să reziste unei presiuni crescute de-a lungul anilor. În acest articol vom vorbi despre rolul traverselor, tipul de traverse de cale ferată pe care le găsești pe piață, dar și despre locul unde găsești traverse durabile în timp.

railway sleepers Pamirco

railway sleepers Pamirco

Cine ar fi spus că aceste railway sleepers sunt atât de importante?

         Probabil că multă lume nici nu a auzit încă de traversele de cale ferată, și cu atât mai puțin de importanța și rolul acestora în viața de zi cu zi. Traversele sunt o serie de elemente menite să susțină structura căii ferate, să o întărească și să asigure buna funcționare a trenurilor.

            Trenurile nu pot circula decât dacă calea ferată este sigură și stabilă. Traversele sunt montate între cele două șine. Acestea trebuie să aibă o anumită lungime, deoarece doar în acest fel se poate asigura stabilitatea infrastructurii feroviare. Distanța dintre cele două șine poartă numele de ecartament.

            În fiecare țară există un ecartament standard stabilit pentru marea majoritate a căilor ferate. Așadar, rolul traverselor este de a prelua din presiunea exercitată de greutatea trenului în momentul trecerii pe calea ferată, dar și de a întări calea ferată. O presiune mult prea mare pe șine poate provoca deteriorarea acestora. Tocmai de aceea traversele sunt extrem de importante, și cu atât mai important este ca acetea să fie de o calitate superioară și să fie fabricate cu mare atenție.

Alegerea materialului din care sunt fabricate traversele

            Alegerea materialului din care urmează să fie fabricate traversele este un alt aspect important de menționat. Diferite materiale se folosesc în diferite contexte. Cele trei tipuri de materiale standard din care se fabrică traversele sunt:

  Lemn de esență tare sau de esență moale
  Beton armat / precomprimatOțel sau diverse aliaje din metale

Deși pare că traversele din oțel și beton ar fi cele mai rezistente, lucrurile nu stau tocmai așa! Un atu pe care îl necesită traversele este capacitatea acestora de a prelua șocul și presiunea. Acest lucru poate fi realizat doar prin flexibilitate. Dacă traversa ar fi mult prea rigidă, aceasta ar ceda sub greutatea trenului.

      Oțelul și betonul nu sunt materiale foarte flexibile, însă lemnul este flexibil. Tocmai din acest motiv, foarte multe persoane optează pentru traversele de cale ferată din lemn. Compania Pamirco este o companie producătoare de traverse de cale ferată din lemn de esență tare. Mai multe despre această companie vom discuta în cele ce urmează.

Pamirco – lideri pe piață datorită traverselor de cale ferată

     Să găsești o companie potrivită este un lucru destul de greu. Trebuie să ai mereu în vedere anumite aspecte precum:

  Încrederea pe care o oferăCalitatea produselorOpiniile cliențilorRaportul preț – calitatePromptitudinea și seriozitatea serviciilor prestateO comunicare eficientă cu cliențiiCapabilityatea de a respecta cerințele și dorințele clienților.

Compania Pamirco este o companie care excelează din acest punct de vedere. Este o fabrică situată în localitatea Mănăștiur, județul Timiș și care prestează servicii de aproape 20 de ani. Aceasta se preocupă cu prelucrarea lemnului de esență tare.

Produsele pe care le găsiți la ei sunt:

  Traverse de cale ferată standard / clasice
  Traverse de cale ferată pentru curbe
  Traverse de cale ferată pentru macazuri / încrucișări / schimbătoare
  Panouri asamblate
  Cherestea tivită și cherestea netivită.

De-a lungul timpului aceștia au început să aibă tot mai mulți clienți internaționali. În prezent se bucură de numeroși clienți fericiți și mulțumiți de serviciile lor, care nu ezită să revină cu încredere la serviciile acestora!

Alege cu încredere această companie!

            Vizitează site-ul celor de la Pamirco și contactează-i în vederea unei comenzi. De reținut este și faptul că execută comenzi personalizate, așadar îi poți contacta cu încredere și pentru astfel de comenzi.

            Această companie este una de încredere datorită promptitudinii serviciilor și a corectitudinii față de clienți. Calitatea produselor și raportul preț – calitate echilibrat definesc această companie de succes!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pamirco/alege-cele-mai-durabile-traverse-de-cale-ferata-de-pe-piata