Ghidul tău în alegerea unei companii producătoare de traverse de cale ferată!

BUCURESTI - 21 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Constructii

Dacă te afli aici înseamnă că ești în căutarea unor traverse de cale ferată. Știm că procesul alegerii unei companii de încredere este unul destul de greu, așadar ne dorim să-ți venim în ajutor cu câteva sfaturi care cu siguranță te vor ghida în a face o alegere corectă. Aceste traverse de cale ferată despre care urmează să vorbim sunt o serie de elemente absolut indispensabile pentru buna funcționare a transportului prin intermediul trenurilor. Fie că vorbim despre transportul de mărfuri sau despre transportul de persoane, este esențial că aceste railway sleepers să fie calitative și rezistente în timp.

traverse de cale ferata

Această companie este recunoscută atât pentru calitatea produselor, cât și pentru seriozitatea și promptitudinea de care dau dovadă față de clienții lor. Dacă dorești să achiziționezi traverse de cale ferată calitative și la un preț avantajos, atunci aceasta este alegerea perfectă pentru tine.

Pamirco

Câteva informații despre fabrica Pamirco Mănăștiur

Înființată în urmă cu aproape 20 de ani, această fabrică a devenit o emblemă a producției de traverse de cale ferată. Traversele produse de această fabrică nu sunt cunoscute doar la nivel național, ci chiar și la nivel internațional. Aceasta fabrica continuă tradiția fostei fabrici de cherestea din localitatea Mănăștiur din județul Timiș și se preocupă cu prelucrarea lemnului de esență tare.

Fabrica nu se rezuma doar la producerea de traverse de cale ferată, ci și la alte produse care sunt utilizate în industria fabricării de mobilă și de construcții. Până în prezent, echipa acestei companii a colaborat cu o multitudine de clienți din țări precum:

Egipt
    Ungaria
    Germania
    Japonia
    Slovenia
    Serbia
    Olanda
    Turcia
    Belgia
    Anglia.

Prelucrarea materiei prime în cadrul fabricii Pamirco

După cum am menționat anterior fabrica Pamirco nu se preocupă doar cu Confecționarea de traverse de cale ferată, ci și cu alte produse indispensabile unor industrii. Astfel la compania Pamirco vei găsi:

Traverse de cale ferată standard sau normale
    traverse de cale ferată destinate podurilor
    traverse de cale ferată destinate încrucișărilor sau macazurilor
    cherestea tivităcherestea netivită
    panouri asamblate.

Pentru a ajunge de la materie primă la traversă, lemnul trebuie să treacă printr-o serie de procese esențiale. Aceste procese sunt următoarele:

Impregnarea - este un proces care se realizează la o presiune crescută și constă în impregnarea lemnului cu creozot de huilă. Această substanță este toxică pentru om, iar tocmai de aceea este nevoie să fie executată de către o serie de experți în domeniu. Capacitatea de impregnare este de 40 m³ / 24 de oreuscarea artificială - este o metodă alternativă uscării naturale a lemnului. este preferată în cazul fabricilor mari datorită creșterii capacității de producție.

În cazul acestei fabrici, uscarea artificială se realizează în 6 uscătoare de ultimă generație, având o capacitate de 300 m³ pe ciclu.Aburirea - este un alt proces foarte utilizat în cadrul prelucrării lemnului. procesul de aburire se realizează și el cu o capacitate de 40 m³ / 24 de ore și are rolul de a permite lemnului să fie modelat sau îndreptat.

Alege o companie care deține toate certificările necesare!

Este necesar ca în momentul alegerii companiei cu care vrei să colaborezi să ai parte de încredere 100 % din partea acestora. Pentru a te asigura că compania respectă toate normele în vigoare pentru producerea traverselor de cale ferată, caută să vezi dacă aceasta deține certificările necesare producției. Aceste certificări sunt ca o garanție a produselor pe care aceștia le fabrică. Cei de la Pamirco dețin următoarele certificări:

Certificatele: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008

Autorizaţia de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” , dar şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”;

Certificat de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”

Certificatul de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – ”Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată”.

Alege Pamirco Mănăștiur și vei vedea că este alegerea corectă!

În urma tuturor informațiilor prezentate probabil că ți-ai dat și tu seama că această fabrică este alegerea perfectă pentru tine. Devino și tu unul din clienții mulțumiți și fericiți cu serviciile oferite de această companie de renume internațional!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pamirco/ghidul-tau-in-alegerea-unei-companii-producatoare-de-traverse-de-cale-ferata