Pamirco - cea mai bună companie producătoare de traverse de cale ferată

BUCURESTI - 22 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Atunci când vine vorba de traverse de cale ferată, nu există pe piață foarte multe fabrici producătoare de traverse de cale ferată. Acest lucru se datorează faptului că producerea de traverse este un proces minuțios și care necesită foarte multă atenție.

Rolul traverselor este unul foarte important, iar tocmai din acest motiv este esențial ca acestea să fie de o calitate superioară și să fie durabile în timp. Citește în continuare acest articol și află mai multe despre compania Pamirco din Mănăștiur!

railway sleepers Pamirco

railway sleepers Pamirco

Ce produse poți achiziționa de la Pamirco ?

            Probabil că aceasta este prima întrebare pe care ți-o pui. În primul rând este important de menționat faptul că această fabrică se preocupă cu prelucrarea lemnului de esență tare, și mai exact a lemnului de fag și de stejar. În urma prelucrării și a trecerii lemnului prin numeroase procese esențiale, vor rezulta următoarele produse:

Traverse de cale ferată

    Standard / clasiceDestinate podurilorDestinate macazurilor / încrucișărilor / schimbătoarelorDestinate curbelor cu o rază mai mică de 500 m.

Cherestea

    Tivită – cu marginile prelucrate și netedeNetivită – cu margini neprelucrate, naturale ( cu scoarță )

Panouri asamblate.

Cheresteaua și panourile asamblate sunt elemente utilizate în cadrul industriei mobiliere, dar și în cadrul construcțiilor. Fiind fabricate din lemn de esență tare, toate produsele rezultate sunt durabile chiar și pentru zeci de ani, dacă sunt întreținute corespunzător.

 

Care sunt procesele prin care trece lemnul?

            Există mai multe procese care au loc în cadrul transformării materiei prime în produs final. În primul rând, materia primă trebuie aleasă, pentru a nu fi defectuoasă. O materie primă de calitate va asigura un produs final de calitate.

            În al doilea rând, există alte 3 procese importante executate doar de către experți în domeniu. Acestea sunt: Impregnarea cu creozot de huilă = un proces care trebuie executat cu o atenție sportiă, datorită toxicității creozotului de huilă. Această substanță va asigura într-un final o protecție sporită a lemnului împotriva razelor UV, a viermilor mâncători de lemn și a diverselor microorganisme.Aburirea = este un alt proces important.

Spre exemplu, unele bucăți de lemn trebuie îndreptate sau îndoite sub o anumită formă. Lemnul este un material flexibil, dar cu ajutorul aburirii, acesta va putea fi modelat în orice formă dorită.Uscarea artificială = este realizată cu ajutorul unor uscătoare de ultimă generație. Aceste uscătoare permit o uscare eficientă a lemnului, în condiții foarte bine controlate, fără a pune la risc alterarea materiei prime.

 

Certificările deținute de această fabrică

            Un lucru esențial pe care trebuie să îl dețină orice fabrică sunt certificările. Acestea sunt o serie de documente doveditoare a capacității de producere. Este important ca înainte să alegi o companie, să verifici dacă aceasta deține toate certificările necesare. Pentru a-ți ușura munca, îți vom prezenta chiar noi certificările deținute de Pamirco.

Autorizaţia de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” , dar şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”;

Certificatul de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – ”Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată”.

 

Certificatele: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008;

 

Certificat de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”.

 

 

Alege și tu traversele de lemn de la Pamirco!

            Traversele de lemn îți pot aduce numeroase beneficii. Acestea sunt versatile și reprezintă cea mai bună opțiune pe care o poți avea. De ce? Iată motivele:

Sunt mult mai ușoare față de traversele din beton sau din oțel

Sunt mult mai accesibile ca și prețSe montează mult mai ușor și mult mai rapid decât traversele din beton și oțel

Sunt cel puțin la fel de durabile ca și alte traverseAtenuează zgomotul produs de tren, așadar sunt ideale pentru trenurile transportoare de călători.

Sunt singurele traverse care pot fi utilizate la nivelul podurilor, a schimbătoarelor, a încurcișărilor și a curbelor cu o rază mai mică de 500 de metri.

Contactează echipa Pamirco!

            Dacă ai nevoie de informații suplimentare, contactează cu încredere echipa acestei fabrici. Aceștia îți vor răspunde la orice întrebări și îți vor furniza informații suplimentare despre produsele lor!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pamirco/pamirco-cea-mai-buna-companie-producatoare-de-traverse-de-cale-ferata