Panasonic Romania


Descrierea companiei Panasonic Romania

Despre Panasonic
Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., renumita pentru produsele sale sub numele de marca Panasonic, este un lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si nevoi industriale. Cu sediul in Osaka, Japonia, vanzarile inregistrate de companie in anul fiscal incheiat la 31 Martie 2006, au fost de 76.02 miliarde de dolari US. Actiunile companiei Matsushita sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, New York (NYSE:MC), Euronext Amsterdam si Frankfurt.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi site-ul: http://panasonic.net si http://www.panasonic.ro


Despre Mediagalaxy
Media Galaxy este primul electrocomplex din Romania, un concept inovator pe piata de retail autohtona, care avea sa introduca pentru prima data in Romania notiunea de magazine de electronice, electrocasnice extinse pe suprafete mari, de peste 2.000 de metri patrati, preluat apoi si de alti jucatori de pe piata.
In februarie 2004, Media Galaxy inaugra primul electrocomplex din Romania, intins pe o suprafata de 2.200 mp, cel mai mare magazin de profil din tara la acea ora, oferind cea mai variata gama de produsele electronice, IT&C, multimedia si electrocasnice, primul magazin care aducea romanilor cele mai noi apartitii de pe pietele occidentale, la cele mai accesibile preturi.
In prezent, Media Galaxy totalizeaza o suprafata de peste 35.000 de metri patrati.
Cele 14 magazine Media Galaxy sunt prezente in cele mai mari orase ale tarii (Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Constanta, Timisoara, Sibiu) cu peste 150.000 de locuitori, fiecare electrocomplex reprezentand un plus important in economia orasului care-l gazduieste, contribuind la dezvoltarea segmentului retail in zona si generand noi locuri de munca. Astfel, in prezent, in cele 14 electrocomplexuri lucreaza peste 800 de consultanti de vanzari.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi site-ul: www.mediagalaxy.ro

Comunicate Panasonic Romania :

Vezi toate comunicatele companiei Panasonic Romania.