Experimentati 8,6 miliarde de culori pe ecran cu noile televizoare cu plasma de la Panasonic

BUCURESTI - 16 iunie 2005

Comunicat tip General in Tehnologie

Fisiere atasate:

6526-panasonic-plasma-tv.doc

Noile modele de televizoare cu plasma Viera TH-42PA50 si TH-37PA50 continua linia design-ului avant-gardist cu care ne-a obisnuit Panasonic, in acelasi timp beneficiind de tehnologii avansate astfel incat sa ofere imagini de o calitate care te lasa pur si simplu fara suflare.

DISPLAY CU PLASMA G8
Ecranul Panasonic cu plasma G8, de inalta performanta, produce un negru mai profund si mai bogat, precum si nivele de stralucire ce permit cea mai buna reproducere a culorilor de pana acum. Imaginea va avea un contrast excelent multumita unui nou filtru negru profund, care reduce transmisia luminii. O depunere anti-reflexie pe suprafata ecranului este folosita de asemenea pentru a ajuta la minimizarea stralucirilor. In plus, in comparatie cu ecranele conventionale cu plasma, ecranul Panasonic G8 beneficiaza de o rata de compozitie a gazelor optimizata, astfel incat eficienta luminoasa este crescuta cu 10%.

SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CULORII VIERA
O facilitate importanta a acestor modele este tehnologia Advanced Real Gamma Control, care permite obtinerea unui nivel de graduatie mult mai mare, de pana la 2048 de nuante. Acest fapt conduce la producerea imaginilor intunecate cu detalii mult mai fine, precum si o definitie mult mai clara.
Cele pana la 2048 nuante graduale permit noilor modele VIERA sa produca echivalentul a 8,6 miliarde de culori pe ecran - si luati nota de faptul ca acest calcul este bazat pe numarul de culori realizate pe ecran, nu pe capacitatea de procesare digitala. Acest lucru este posibil datorita puterii digitale superioare, procesarea de 12 biti fiind utilizata permanent si fiind crescuta la 14 biti pentru procesarea semnalelor imaginilor intunecate. Dar un suport digital de inalta tehnologie si o paleta de culori extinsa nu pot realiza o capodopera prin ele insele. VIERA este echipata cu functii si tehnologii avansate pentru a ajuta la eliberarea intregii puteri de expresie a noului standard de performanta pentru ecranele plate.

IMAGINI IMBUNATATITE SI EXPRESIVE
Sistemul 3D Colour Management System imbunatateste modul in care culorile sunt afisate pe ecran, printr-un control mult mai strict asupra luminozitatii fiecarui pixel.
Panasonic a introdus si controlul sub-pixel, care diminueaza foarte mult efectul de ”linie intrerupta” intalnit la unele imagini. Spre deosebire de sistemul conventional, prin care cele 3 culori RGB sunt procesate impreuna, acest sistem avansat proceseaza fiecare culoare separat.
Rezultatul: imagini mult mai expresive si naturale, lucru specific de altfel tuturor modelelor de plasma Panasonic.

DESIGN FUTURIST PENTRU PLASME DE TOP
Asa cum sunteti deja obisnuiti, modelele de televizoare Viera se evidentiaza printr-un design care scoate in evidenta calitatile tehnologiilor Panasonic. Datorita liniilor elegante, a finisarilor de inalta clasa, plasmele Viera vor completa intr-un mod fericit un sistem home-entertainment. Pentru a completa linia de design specific Panasonic, aveti la dispozitie modele de standuri piedestal (TY-ST42PA50W), stand cabinet (TY-S42PA50W, TY-S37PA50W), sau suport de perete (TY-WK42PV2).

Preturile recomandate de Panasonic pentru aceste modele sunt:
TH-37PA50 – 109.999.000 lei
TH-42PA50 – 129.999.000 lei
Ele pot fi procurate din reteaua de dealeri Panasonic. Pentru detalii suplimentare accesati site-ul www.panasonic.ro

Despre Panasonic Romania

Despre Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. (Panasonic)
Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., renumita pentru produsele sale sub numele de marca Panasonic, este un lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si nevoi industriale. Cu sediul in Osaka, Japonia, vanzarile inregistrate de companie in anul fiscal incheiat la 31 Martie 2004, au fost de 71,92 miliarde de dolari US. Actiunile companiei Matsushita sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, New York (NYSE:MC), Euronext Amsterdam si Frankfurt.
Pentru detalii suplimentare:
Laurentiu Faur
Advertising&Communication Coordinator
Panasonic Romania
0727.225.169
laurentiu.faur@pansonic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/panasonic-romania/experimentati-86-miliarde-de-culori-pe-ecran-cu-noile-televizoare-cu-plasma-de-la-panasonic