Panasonic a mizat pe HDTV in cadrul expozitiei IFA Berlin 2005

BUCURESTI - 19 septembrie 2005

Comunicat tip General in Tehnologie

In cadrul editiei 2005 a expozitiei IFA, care a avut loc in perioada 2-7 septembrie la Berlin, Panasonic a prezentat cele mai noi produse si tehnologii High Definition.

Prezent la expozitia de la Berlin, domnul Fumio Ohtsubo, Presedinte al Diviziei Audio-Video Panasonic si-a exprimat convingerea ca „televizorul reprezinta inima casei, iar aparitia televizoarelor de inalta definitie va marca o schimbare majora in modul in care este privita televiziunea.”

In discursul sau, dl. Ohstubo a apreciat ca televiziunea de inalta definitie va transforma fundamental modul nostru de viata si a aratat ca Panasonic a transformat o formula de succes – construita pe sinergia dintre cardurile de memorie SD, DVD-uri si televiziunea digitala – intr-una care ofera consumatorilor beneficiile High Definition in special acasa.

Aceste beneficii deschid noi oportunitati pentru utilizatori de a transfera si impartasi muzica, imagini sau filme prin intermediul televizoarelor HD cu plasma, din ce in ce mai subtiri si cu diagonale mai mari, a camerelor video, a DVD recordere-lor si a camerelor foto digitale care se bazeaza pe puterea crescuta a cardurilor de memorie SD.

La expozitia IFA 2005, Panasonic a prezentat produse de ultima generatie din gama de televizoare de inalta definitie cu plasma si LCD, camere video si foto digitale, DVD recordere, sau sisteme home-cinema.

Despre Internationale Funkausstellung (IFA)
Organizat la Berlin de catre Deutsche Messe, IFA este considerat cel mai mare targ de electronice pentru consumatori. La editia din acest an, cei 160.000 mp de expozitie au fost ocupati de 1.202 expozanti din 40 de tari. De asemenea, au fost acreditati 6.900 de ziaristi din peste 70 de tari iar numarul vizitatorilor a depasit 250.000 de persoane.

Despre Panasonic Romania

Despre Matsushita Electric Industrial Co. Ltd. (Panasonic)
Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., renumita pentru produsele sale sub numele de marca Panasonic, este un lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si nevoi industriale. Cu sediul in Osaka, Japonia, vanzarile inregistrate de companie in anul fiscal incheiat la 31 Martie 2004, au fost de 71,92 miliarde de dolari US. Actiunile companiei Matsushita sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya, New York (NYSE:MC), Euronext Amsterdam si Frankfurt.
Pentru detalii suplimentare:
Laurentiu Faur
Advertising & Communication Coordinator
Panasonic Romania
0727.225.169
laurentiu.faur@panasonic.ro