Paper Plus principalul distribuitor de produse AFH din Romania promovează la târgul Cleaning Show de anul acesta, noii detergenţi din gama Gastro Line

BUCURESTI - 26 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Deoarece obiectivul principal al companiei Paper Plus este grija pentru client și pentru nevoile sale, precum și asigurarea calitatii, a curăţeniei şi a siguranţei în toate mediile de lucru și implicit în localurile gastronomice, producătorul Voigt a fost invitat anul acesta să prezinte la targul Cleaning Show din București, noua gamă Gastro Line.

În perioada 25 – 28 Aprilie 2012 puteţi veni să vizitaţi standul Paper Plus și să participaţi la demonstraţii și prezentări de produse, nu doar din noua gamă de detergenţi ci și din toate tipurile de detergenţi Voigt comercializaţi de către Paper Plus.

Noii detergenţi profesionali din gama Gastro Line sunt împarţiţi în 6 grupe, care includ, printre altele, produse pentru spălarea vaselor, îndepărtarea grăsimilor arse, curăţarea dulapurilor, frigiderelor sau pentru dezinfectare. Etichetele produselor sunt astfel concepute ca prin codul coloristic si poză să permita într-un mod foarte simplu identificarea domeniului de folosire al produsului.

Paper Plus distribuie in Romania, din gama de produse AFH aflate sub marca Voigt, detergenţi profesionali pentru toate tipurile de suprafeţe, folosiţi la curaţarea și întreţinerea podelelor, la curăţarea gresiei, a faianţei, a grupurilor sanitare, a sticlei, a mobilierului, covoarelor, mochetelor, la curăţenia și igiena camerelor de hotel, a pensiunilor, precum și accessorii pentru curaţenie.

Colaborarea dintre Paper Plus și Voigt a inceput încă din anul 2007, iar decizia de a începe colaborarea  s-a luat deoarece compania Voigt are in portofoliu peste 160 de produse pentru menţinerea profesională a curăţeniei, inclusiv două linii noi de produse care, într-un mod complex, pot asigura menţinerea curăţeniei atât în hoteluri cât și în unitaţile gastronomice. Noile liniile Hotel Service şi Gastro Line reprezintă completarea ofertei, care este direcţionată către piaţa largă de menţinere a curăţeniei.

Toti detergentii profesionali Voigt comercializaţi de către Paper Plus posedă toate certificatele şi aprobările necesare, inclusiv din partea Institutului Naţional de Igienă din Polonia, produsele dezinfectante sunt înregistrate la Oficiul de Înregistrare a Produselor Biocide, conform legii, şi sunt aprobate de către Ministerul Sănătăţii din Polonia.

Pe langa promovarea detergenţilor din gama Voigt compania Paper Plus mai este dezvoltatorul mărcilor Stok (paper system) și Aqua Plus (fresh system), principalul distribuitor al produselor Katrin System, dar și partener autorizat al produsele Kimberly-Clark.

Paper Plus distribuie în total peste 250 de produse pentru igiena dintre care peste 150 sunt dispensere și consumabile din hartie , 50 de produse sunt detergenţi și săpunuri lichide, iar restul produse de întreţinere.

Despre Paper Plus

Înfiinţată in 2002, compania Paper Plus este unul dintre liderii distribuţiei de solutii profesionale pentru igienă, printre care dispensere și consumabile din hârtie (prosoape pliate, hârtie igienica, role prosop, serveţele de masa, etc), detergenţi profesionali, săpunuri lichide și produse de întreţinere (bureţi, lavete, mopuri, galeţi, etc). Paper Plus pe langă livrare și montaj mai asigură și service pentru dispenserele montate. Produsele Paper Plus sunt prezente în principalele centre urbane ale ţării, fiind distribuite la peste 1500 de clienti printre care: complexe de birouri, școli, muzee, teatre, hoteluri, restaurante, cabinet medicale, spitale, case de avocatură, etc.

Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul: www.paperplus.ro

Pentru mai multe informatii contactati:

Anca Bădeţoiu

Tel: 0728.727.265

E-mai: office@paperplus.ro

Despre Paper Plus

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/paper-plus/paper-plus-principalul-distribuitor-de-produse-afh-din-romania-promoveaz-la-trgul-cleaning-show-de-anul-acesta-noii-detergeni-din-gama-gastro-line