Papetarie.ro comercializeaza rechizitele pentru Scoala Franceza Anna de Noailles

BUCURESTI - 27 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Retail

In calitate de importator exclusiv Clairefontaine, pe site-ul Papetarie.ro pot fi achizitionate, inca din anul 2011, pachetele de rechizite pentru Scoala Franceza Anna de Noailles din Bucuresti, incluzand caietele cu liniatura speciala.

Papetarie.ro comercializeaza rechizitele pentru Scoala Franceza Anna de Noailles

Majoritatea elevilor de la Scoala Franceza cumpara rechizite de pe site-ul Papetarie.ro deoarece corespund intocmai recomandarilor Scolii, fiind impartite pe pachete dedicate tuturor ciclurilor de invatamant, de la gradinita pana la liceu.

Caietele scolare pentru modelul de invatamant francez , cu liniatura speciala ( grand carreaux ), pot fi achizitionate din Romania doar prin intermediul magazinului online Papetarie.ro, in calitate de  importator exclusiv pentru grupul Clairefontaine-Rhodia.


Brandul premium Clairefontaine garanteaza calitatea superioara a caietelor.  Hartia alba, cu liniatura franceza, are o netezime care confera placere scrisului si o grosime de 90g/mp. Printre caracteristici se mai numara si colturile pre-taiate si copertile lucioase, in culori proaspete (galben, roz, portocaliu, verde, albastru, rosu).  Caietele sunt disponibile in diferite formate, sunt capsate si pot avea 24, 48 sau 96 de file.

Parintii se declara incantati de faptul ca nu mai sunt nevoiti sa incarce suplimentar bagajele cu caiete , atunci cand vin din Franta si ca le pot gasi pe toate in Romania.


Comanda se face online, pe Papetarie.ro, iar pachetele sunt livrate direct la domiciliul clientilor. La comenzi de peste 125 lei, livrarea este gratuita.

De 2 ani, Papetarie.ro sponsorizeaza Scoala Franceza Anna de Noailles, acordand anual premii sub forma de rechizite scolare. Anul acesta a participat la serbarea de sfarsit de an, care a avut loc in luna iunie, in noul sediu din Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 160A, unde a distribuit caiete si instrumente de scris elevilor participanti.