Papetarie.ro, desemnat Cel mai bun magazin online de birotica la Gala Premiilor Ecommerce

BUCURESTI - 23 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Internet

Papetarie.ro a castigat premiul "Cel mai bun magazin online" in categoria Birotica si Papetarie la Gala Premiilor Ecommerce 2011 (GPEC), cea mai complexa competitie in domeniul comertului electronic romanesc.

Premiu Papetarie.ro -

Premiu Papetarie.ro - "Cel mai bun magazin online in Birotica si Papetarie" - GPEC 2011

 Acest premiu reprezinta pentru noi un semn important ca ne dezvoltam in directia cea buna si o incurajare, iar participarea noastra la Gala se datoreaza tocmai dorintei de a ne alinia la standardele comertului electronic promovate. In acelasi timp, vrem sa aratam ca punem umarul la educarea pietei de comert online. 

Reprezentanta Papetarie.ro, Gabriela Lungu, Online Marketing Specialist

Dupa doar un an de existenta, magazinul online Papetarie.ro a depasit cele trei etape de jurizare ale competitiei, trecand prin 89 de criterii riguroase de evaluare, astfel eforturile depuse au fost rasplatite cu premiul Galei pe nisa de activitate.

Tot in cadrul competitiei GPEC 2011, Papetarie.ro a dovedit ca este un magazin online de incredere si, prin urmare, a obtinut certificarea nationala Trusted.ro.

Aceasta marca de incredere confirma faptul ca Papetarie.ro este un magazin care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, isi respecta clientii si le ofera un flux de comanda rapid si sigur.

Magazinul online Papetarie.ro s-a lansat in septembrie 2010 si pune la vanzare peste 1.000 de produse, din categorii precum: instrumente de scris, arhivare, organizare a biroului, creare documente, afisare, accesorii PC si, ceva mai special, rechizite pentru sistemul de invatamant francez.

Punctele forte ale Papetarie.ro sunt:

Preturile mici, iar toate produsele pe care le comercializeaza sunt originale, de calitate si de la furnizori internationali renumiti, precum Schneider si Clairefontaine.

 Magazinul online are in permanenta pe stoc 95% din produsele afisate, intrucat echipa Papetarie.ro verifica saptamanal stocurile si actualizeaza produsele pe site. Astfel, riscul ca utilizatorii sa comande produse care nu sunt in stoc este foarte mic.