Ce aduce Q4 in industria evenimentelor corporate

BUCURESTI - 7 septembrie 2021

Comunicat tip General in HR

Echilibru, reconectare, siguranta – principalele obiective ale managerilor de resurse umane in sezonul de toamna 2021

Paprika-Events

Paprika-Events

 We build teams for better 

Paprika Events

Anul 2020 a luat prin surprindere multe organizații, echipe și manageri. A fost un an cu totul diferit, in care abilitatile de schimbare, flexibilitatea, autonomia si tipul de leadership au facut diferenta intre succesul, stagnarea sau uneori, involuția companiilor.

Conectarea oamenilor a fost foarte dificila in conditiile restrictiilor existente, iar echipele au fost nevoite sa gaseasca noi modalitati de comunicare si socializare pentru a se putea conecta cu obiectivele comune.

 “Asa cum am simțit noi ultimul an, managerii de resurse umane au facut tot posibilul pentru a ține echipele conectate, pentru a oferi suport angajaților, pentru a le pune la dispoziție toate resursele posibile, astfel incat schimbarile survenite sa nu ii afecteze emotional si sa-i ajute sa descopere noi oportunitati si sa se adapteze unui nou stil de a lucra”, declara Oana Chiper, Managing Partner Paprika Events .

Vara si toamna 2021 reprezinta inceputul lungului proces de reechilibrare, de reconectare in siguranta. Team leaderii vor cauta mai mult ca oricand noi moduri de a consolida, mentine si dezvolta performantele echipelor pe care le conduc. Cu echipe lucrand hibrid, managerii au fost nevoiti sa ajute la crearea unui echilibru in viața personala a angajatilor, prin flexibilitatea programului si prin programele suport puse la dispoziție.

Ce aduce nou Q4 2021 in evenimentele corporate

In vara care se apropie de final, odata cu relaxarea restrictiilor, au aparut in sfarsit si solicitarile de team building face-to-face, in siguranta si cu respectarea normelor in vigoare. Chiar daca multe dintre companiile mari au inca anumite restrictii de respectat, reunirea echipelor in cadru restrans incepe sa revina in atenția managerilor.

“Si noi simțim aceste schimbari prin creșterea cererilor de activitati de team building, adaptate conditiilor si reglementarilor actuale. Se dorește un mix intre obiectivele clasice de team building si o celebrare a reintalnirii, a depasirii unui an dificil și imprevizibil”, a adaugat Oana Chiper.

Activitatile in aer liber reprezinta una dintre cerintele de baza din partea organizatiilor, pentru a permite echipelor sa se bucure de o experienta unica, așteptata de peste un an de zile, oferind in acelasi timp siguranta necesara.

Paprika Events raspunde acestor solicitari prin crearea unor programe unice de team building, adaptate cerintelor actuale si desfasurate in locatii verificate de-a lungul a 11 ani de experienta. Unul dintre obiective este acela de oferi acel cadru de celebrare, de care echipele se pot bucura si pot simti cu adevarat ca sarbatoresc reconectarea. Graffiti Team Art, Movie Camp, BBQ Challenge, Photo Hunt sau Festivalul mustului – sunt o parte din activitatile pe care le recomandam in aceasta perioada companiilor.

Despre Paprika Events

Din 2010, Paprika Events dezvola si implementeaza programe de team building in care principalii driveri sunt distractia si implicarea. Pornind de la programe culinare, am extins portofoliul cu programe CSR, Entertainment si Wellbeing. Toate programele noastre pot fi implementate oriunde in tara sau strainatate, intrucat intreaga noastra logistica este mobila.